Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

cosmmaa

Biban

• Autorul acestui subiect este »cosmmaa«

Răspunsuri: 77

Locație: Lugoj

Profesia: Gura casca into firma de pantofi nemteasca

• Scrie un mesaj privat

1

10.03.2012, 07:47

Penn Slammer 760 si Capture thor (trabuco)

Am gasit la cineva - PENN SLAMMER 760 si bete Capture thor(trabuco) 2,7m 100-300 gr
Ce pareri aveti de ele?
Taina existenţei umane nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

10.03.2012, 07:57

Mulinetele sunt grozave, fara probleme le poti lua. Intra ca. 200 metrii de fir de 0,50 mm.
Lansetele nu le cunosc, nu ma pot exprima :nunteleg: sorry...
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

3

10.03.2012, 08:49

O mica corectura: Intra ca. 200 metrii de fir textil de 0,50 mm.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

LARRY

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

4

10.03.2012, 10:21

bete Capture thor(trabuco) 2,7m 100-300 gr

Am pescuit cu lansetele de la trabuco, sunt lansete pe care te poți baza, le recomand cu încredere. :)
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

cosmmaa

Biban

• Autorul acestui subiect este »cosmmaa«

Răspunsuri: 77

Locație: Lugoj

Profesia: Gura casca into firma de pantofi nemteasca

• Scrie un mesaj privat

5

11.03.2012, 16:04

Multumesc baietii
Taina existenţei umane nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti.

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

6

22.08.2014, 18:10

Si in acest caz intreb acelasi lucru, ce grosime are bratul pick-up-ului, iar cele doua piese prin care se prinde acest brat de rotor sunt metalice, sau nu?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

7

22.08.2014, 21:06

scuza-mi curiozitatea (si cred ca nu sunt singurul) dar de ce te preocupa atat de mult subiectul?

Răspunsuri: 244

Locație: Karlsruhe / Germania

Profesia: Techniker

• Scrie un mesaj privat

8

22.08.2014, 21:44

scuza-mi curiozitatea (si cred ca nu sunt singurul) dar de ce te preocupa atat de mult subiectul?

....nu cä nu mai pot....de curios...da-mi stätea si mie pe limbä :noroc:.............si dacä-i technicä---technicä sä fie...Numa sä stim si noi ! <un <geniu ...Nea Caragiale :ochi: )

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Mishu_Alsacia2« (22.08.2014, 22:00)

• Scrie un mesaj privat

9

23.08.2014, 05:49

In primul rand, nu stiu daca intrebarile sunt cu tenta sau nu, daca ar fi(pot spune ca imi plac cainii, dar, doar atat... :drac2: ...), si eu as putea raspunde tot prin aceeasi intrebare[eu, cand spun ceva, cu atat mai mult, atunci cand scriu ceva, am un motiv, dar in cazul de fata, si eu sunt curios in legatura cu motivul celor doua postari care (nu) raspund intrebarii mele], daca nu, datorita faptului ca am "scapat" 2 bucati de Fin Nor OFS 95 de la un magazin din Bucuresti, nici n-am reusit sa le vad, macar, in toamna asta doresc sa-mi completez setul de somn pentru stationar cu 4 mulinete, si vreau sa aflu cat mai multe despre unele componente ale catorva variante care sunt, ori, cele mai des intalnite, ori destul de apreciate! Daca citeati si topic-ul despre Daiwa Exceler E, deschis de mine in aceeasi zi, parca, ati fi vazut exact motivul pentru care ma intereseaza si aceste detalii! Ca si completare, atunci cand vad un produs care are niste componente care mi se par supradimensionate, placandu-mi acest lucru(nu numai bratul pick-up-ului, si piesele de primdere de rotor, cat si "galetul" pick-up-ului, care, la randul lui, este supradimensionat), caut sa verific daca si alte produse care m-ar putea interesa au aceleasi caracteristici, sau, daca pot modifica ceva la ele pentru a fi (aproape) complet multumit de ele! La acest capitol, al supradimensionarii, probabil, sunt mai "catolic" decat Zoran... :zambet: ...
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (23.08.2014, 06:08)

10

23.08.2014, 06:42

nu era nicio aluzie, ci pur si simplu ma nelamureste de ce te mai intereseaza acest lucru la niste modele care sunt deja cunoscute ca fiind suficient de bine proportionate pentru lupta cu orice somn pe care l-ai putea intalni

• Scrie un mesaj privat

11

23.08.2014, 07:02

nu era nicio aluzie, ci pur si simplu ma nelamureste de ce te mai intereseaza acest lucru la niste modele care sunt deja cunoscute ca fiind suficient de bine proportionate pentru lupta cu orice somn pe care l-ai putea intalni

In cazul acesta, ok, oricum, nici eu nu inteleg de ce par mai "firave" cateva elemente de la mulinetele "dedicate" pentru somn decat la o mulineta dintr-o clasa mai mica, fie ea si Daiwa! De asemenea, sunt curios la Saltiga, 6000, 6500, parca au scos si de 7000, cum sunt axul cemtral si pick-up-ul, pacat ca n-am "pus mana" pe una cand am avut ocazia...