Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

diccosmin

Șalău

• Autorul acestui subiect este »diccosmin«

Răspunsuri: 211

Locație: Sibiu

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

1

27.06.2013, 07:02

27 iunie - Ziua Internationala a Pescarului si Pescuitului

Azi dimineata am auzit la radio. Am dat un search (pt ca nu am stiut) si am gasit asta:

Ziua Internationala a Pescarului si Pescuitului

Conferinta Internationala pentru Reglementarea si Dezvoltarea Pescuitului de la Roma din 1984 a stabilit ca la 27 iunie sa se serbeze anual Ziua Internationala a Pescarului.

Pestele este un aliment sanatos, sursa de vitamine, acizi grasi Omega-3 si minerale. Se consuma pe intreg globul sub diferite forme.

Pescuitul, fie ca vorbim de amatori, fie de profesionisti poate deveni un hobby puternic.

Pescarii se reunesc sub aceasta pasiune, indiferent de mediul din care provin, de profesia si cariera lor. Povestile pescaresti sunt celebre si savuroase.

Pescuitul ilegal, braconajul, sunt fapte care ridica multe probleme autoritatilor.

Pescuitul este o activitate profitabila pentru economia unei tari. Exista un Fond European pentru Pescuit, un fond special al Comunitatii Europene care finanteaza industria pescuitului. Preocuparea pentru asigurarea durabilitatii economice, stoparea braconajului, adaptarea la schimbarile permanente ale naturii sunt preocupari legitime in aceasta ramura de activitate.

"Pentru a avea succes mult timp, un pescar trebuie sa se priceapa putin la istorie, biologie, geografie, ecologia raurilor si, bineinteles, la strategia si tactica pescuitului." Stephen R. Covey

sursa de unde am citat: http://www.problemele-copilului-meu.ro/t…i%20Pescuitului

:pescuit:
Incepator in pescuitul somnului

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

2

27.06.2013, 07:14

No pai "La Multi Ani!" atunci... :).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

tatuc

Șalău

Răspunsuri: 430

Locație: TULCEA

• Scrie un mesaj privat

3

27.06.2013, 08:53

:lamultiani: :bucuros2:Ce chestie, aveam si noi o zi.....dar cum o sarbatorim?????
:pescuit:

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

Răspunsuri: 396

Locație: bucuresti

Profesia: economist

• Scrie un mesaj privat

4

27.06.2013, 08:56

salut,

daca e asa :lamultiani:

cred ca astazi ar fi fost bine sa ne intalnim ca sa sarbatorim ........

:salut:

5

27.06.2013, 10:55

habar nu aveam.
dar cred ca exista astfel de zile pt orice, doar motive de sarbatorire si de cheltuit niste bani, sa fie.

diccosmin

Șalău

• Autorul acestui subiect este »diccosmin«

Răspunsuri: 211

Locație: Sibiu

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

6

27.06.2013, 11:24

Pai de ziua muncii nu se munceste nu? => de ziua pescarului/pescuitului NU se pescuieste :rizi:
Parada, defilare, cu lansetele in spate, juvelnice, salbe de boilesuri, peruci din forface, etc, asa ar trebui sa se manifeste pescarii pe strazi :rizi: :rizi:

:lamultiani: :pescuit:
Incepator in pescuitul somnului

Feri

Șalău

Răspunsuri: 348

Locație: Cluj-Napoca

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

7

27.06.2013, 20:35

:lamultiani2: :pescuit:
Azi de dimineata citeam aici pe forum ca este Ziua Internationala a Pescarului si Pescuitului. Mi-a trecut prin cap oare cum s-ar putea sarbatori un asemenea eveniment, si neavand alta idee mai buna, am plecat la pescuit. :zambet:

Răspunsuri: 133

Locație: Bucuresti - Onesti

Profesia: Student, liber-profesionist

• Scrie un mesaj privat

8

27.06.2013, 21:06

Atunci, daca e sa fie...la multi ani tuturor pescarilor de pe aici!
:lamultiani:
Always C&R

IonutFishing

Subiecte asemănătoare