Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sau produc pentru Europa?? Stiti mai multe???
dar si un hico-3 as vrea sa incerc
nu sunt in masura sa mi dau cu parerea dar tind sa cred ca nu forma si dizainu unui clonc conteaza ci felul in care e pozitionata pastila si inceputul ``cozi``asta cred ca defineste un clonk bun cu o bataie buna..
In America cloncul nu este cunoscut de multa vreme. Normal, nici silurus glanis nu au. Catfishii pe care-i au sunt mult mai mici. Sunt insa 72 de sprecii diferite. O vreme se gasea pe ebay un clonc de aluminiu, facut in USA, de vanzare cu o caseta pe care vedeai cum se utilizeaza. Cloncurile din link-ul de mai sus le gasesti si in Europa.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH