Buna ziua si bine v-am gasit!
Numele meu este Cezar si ma bucur sa gasesc un site dedicat pescuitului la somn. Eu de fel sunt pescar de crap (dunare, rauri, balti, concursuri) insa nu pot lasa deoparte prima mea pasiune: somnul. Am copilarit pe malul dunarii si recunosc ca vechile legende despre "uriasii"Dunarii mi-au marcat si dominat copilaria. De la agatarea unor lipitori sau raci in carlig cu pluta si fluturarea lor in fata "scorburilor"din malurile drepte ale Dunarii si pina la pescuitul la clonc, am indragit toate metodele, insa favorita mie imi este cea stationara pe anafor, cu sonar fara fir. (recunosc ca mai si "plantez" la mulinetele care nu imi permit castingul) In tara imi face intotdeauna mare placere sa pescuiesc pe anafoarele de pe Dunare dintre localitatile Ghindaresti si Topalu, iar pe plan "extern"pina acum am reusit saa pescuiesc la somn pe Ebru si pe Nil (zone in care somnul este considerat sacru si este ocrotit prin legile locale). Pe acest forum sper sa leg noii prietenii si sa impartasesc cate ceva din experienta mea (de aproximativ 5 ani imi prepar singur nada ata pentru crap, cat si pentru somn).