Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (04.03.2012, 17:35)
In loc de lansete am folosit sfoara groasa facuta colaci si lunga de cca 15m.
Este bine ca se aduna si pescari de somn cu experienta, sa ne indrume si pe unii, care suntem noi in stilul acesta!!! Putin off topic, in colectia la care ai renuntat, aveai vreun clonc lipovean de la mama lui? Daca da, mai stii daca se mai poate procura din acelasi loc?
Cloncul ala lipovenesc l-am primit imediat dupa revolutie (sau ce ma-sa o fi fost) de la un prieten din Dunavat. Avea cloncul de la ta-su care abia ce murise de batranete. Acel clonc a suferit in timp (cat l-am avut) modificari la brat, slefuiri (cosmetizare), din el ramanand original doar capul si unghiul pe care il face bratul cu capul.
In Delta cred ca este aproape imposibil de gasit un clonc bun datorita faptului ca s-a renuntat la acet fel de pescuit in favoarea vintirelor, ohanelor, veselelor, sirurilor si nu in cele din urma... curentului.
SCUZE!!! Abia acum am vazut mesajul tau. Sa ma las de pescuit?!bun venit eugen!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bine ca nu teai lasat de pescuit!!
![]()
Salut domnilor, mi-a facut o reala placere sa cunosc si sa discut cu o mare parte dintre voi, Cum nu totul este roz in viata, am cunoscut si indivizi care mi-au provocat greata. Avand in vedere ca singur nu-mi pot sterge contul va doresc viata lunga si capturi pe masura.
Zoran, Tudor, sincer imi pare rau.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu esti singurul, tocmai am primit de la Eugen un mesaj privat destul de jignitor pentru ca am avut tupeul fantastic sa glumesc in legatura cu poza barcii lui... printre altele mi s-a spus ca nu-s "buricul pamantului" si io n-am dreptul sa fac glume sau comentarii la adresa pozelor altora... asta au voie doar UNII...individul care iti provoaca greata sunt eu si nu reusesc sub nici o forma sa inteleg motivul pentru care te deranjeaza adevarul ..
Nu esti singurul, tocmai am primit de la Eugen un mesaj privat destul de jignitor pentru ca am avut tupeul fantastic sa glumesc in legatura cu poza barcii lui... printre altele mi s-a spus ca nu-s "buricul pamantului" si io n-am dreptul sa fac glume sau comentarii la adresa pozelor altora... asta au voie doar UNII...individul care iti provoaca greata sunt eu si nu reusesc sub nici o forma sa inteleg motivul pentru care te deranjeaza adevarul ...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Te-as ruga sa-ti masori cuvintele si sa vorbesti politicos, asa cum am procedat si eu... asa cum mananc totusi n-am mancat din acelasi blid cu tine si nici nu sunt obligat sa-ti tolerez toate insultele.Vezi cum mananci si mai si plescai?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH