Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Durasell

Oblete

• Autorul acestui subiect este »Durasell«

Răspunsuri: 4

Locație: Tulcea

• Scrie un mesaj privat

1

23.05.2013, 10:58

Ajutor!! Clasificare Sonar

In primul rand Buna ziua domnilor,
Dupa destule cautari m-am hotart sa achizinionez un sonar pe care doresc sa il folosesc pe Dunare si in balta la pescuit stationar, spinning si mai nou pescuitul la clonc. Inainte de a va cere opinia tin sa mentionez ca am citit cam toate subiectele deschise pe acest forum si prin intermediul lor am reusit sa ma hotarasca asupra catorva nume. Pana aici totul este clar pentru mine :gandesc: din acest punct voi avea nevoie de opinia dumneavoastra dragi colegi in a ma ajuta sa identific sonarul care poate indeplinii cu succes cat de cat saracinile in care il voi folosii, stationar, spinning si clonc , mai pe romaneste sa fie un struto-camila bun la toate. Am nevoie de opinia dumneavoastra deoarece nu am folosit in viata mea un sonar deci sunt 0 :nunteleg: si din discutiile anterioare de pe forum nu am reusit sa identific un sonar care poate indeplinii toate cele 3 "cerinte". Iar candidati sunt urmatorii:
- Lowrance Elite 4x
- Lowrance Elite 4 x DSI
- Lowrance Mark 5 X
- Lowrance Mark 5 x PRO
- Lowrance Mark 5 x DSI
- Humminbird 718
Daca este posibil decat un clasament intre cele care le-am mentionat sau cel care merita cel mai mult dintre ele, binenteles daca cineva cunoaste o alta marca pe care nu am mentionato si se incadreaza in acelasi buget accept cu placere. Ca si novice pe acest forum accept si mustruluielile veteranilor atata timp cat sunt cu constructive :prieteni: . Va multumesc pentru timpul acordat.

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

2

23.05.2013, 11:58

Deoarece ai zis ca vrei sa-l folosesti si pt. clonc, cele exclusiv DSI (down imaging) pica asa ca raman 4.
Mark 5x este mai slabut decat 5x PRO (si restu`) pt. ca are o singura frecventa asa ca raman 3.
Acu` din ce-a ramas Elite 4x este color dar are afisajul mai mic.
Mark 5x PRO si 718 sunt monocrome dar au diagonala mai mare.Cred ca astea sunt cam pe acelasi nivel cu mici diferente (rezolutie mai buna la Mark, SwitchFire la Humminbird etc.).
La pret ar fi mai bun Mark 5x PRO aici: Lowrance Mark-5x Pro
In concluzie, parerea mea-i sa iei un Mark 5x PRO.
Oricum, daca ai citit postarile referitoare la sonare, asta nu prea ii "struto-camila"... ar fi asa daca ar fi si "2D" si-ar mai avea cate ceva (DI, SI, GPS...) :) ... da` nah, ii OK.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Durasell

Oblete

• Autorul acestui subiect este »Durasell«

Răspunsuri: 4

Locație: Tulcea

• Scrie un mesaj privat

3

23.05.2013, 13:54

:apl: Colegu multumesc, scurt si la obiect, asta si urmarea. :noroc: . :prieteni:

Subiecte asemănătoare