De ce? Pentru ca am inchis Cantacuzino ca sa importam din draga de UE si cineva sa faca profituri uriase de pe viata romanilor !!! Asta e trista realitate.De unde stiu ?Pai azi am avut un accident tipic u ui pescar neatent(sau ghinionist ) si m-am trezit cu o ancora de vobler infipta in mana
Stiuca s-a dus intr-un final
Am ajuns la spital in Aiud ,m-am minunat ce complicat poate fi sa extragi o tripla (ca o paranteza in Italia anul trecut au salvat doctorii tripla ,la noi au distrus-o
) si in final vestea: "Nu avem antitetanos de o luna si nu gasiti pe niciunde!!!!!" Simplu.Sec. Conteaza ca platim asigurari?Conteaza ca se duc sume uriase in sistemul de sanatate ? Nu ,fratilor, in lumea a treia mori cu zile de la un ac!
In final ,maine dimineata o sa-mi fac injectia in alt judet ,unde doar "norocul" ma ajuta ...

Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
... sau cumpara-ti ancore din inox.Sanatate maxima Zamfi si fi cu bagare de seama pe viitor.![]()
... numa` bine!
Care cica abia asteapta aventurile cauzate de grip
Voblerul ,un fel de ratlin de la Bass Pro . Bun.Se pare...
Retineti ca una am scos-o pe malul apei singur si cu a doua ma duc la spital .La urgente ,era o persoana cu o ...capusa. Vine doctorul sa o extraga pe d-na capusa ,ma vede la usa ,ii arat "capusa " mea si zice :"Asta cum draqu il scoatem? " .Intra in sala ,rezolva pacientul cu capusa si apoi intru eu...Aceiasi intrebare ,de aceasta data chiar serioasa
ii explic cum CRED eu ca trebuie scoasa ancora ,se straduieste ,se chinuie ,la un moment dat (eram anesteziat local ,normal ...) era sa-i iau pensa sau cum naiba ii zice la scula aia si sa-mi scot singur ancora .Intr-un final taie carligul
( greu ,ca nu avea cu ce ...
) si-l scoate rotindul in mana si ...scap!
Asa ca tutorialele trebuie prezenta-te (si) doctorilor.
Nu ma las eu asa usor...Ancorele nu erau ruginite (voblerul aproape nou-prima captura) ,insa au trecut printr-o balta in care crapii au murit la greu...
Cred ca am putea unul sa lansam cu dreapta si unul sa mulineze cu stanga
De fapt am primit aceasta idee
Oameni rai !
Da' stii cum e vorba aia ..."fie roata si patrata ,tot se invarte cateodata"
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

... doare dar merge... cat despre posibilitatea de infectie recunosc c-am fost cam "inconstient". :(
Stii tu ,e ca aia cu pesimistul :de fapt el este un optimist care cunoaste realitatea ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH