Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »evergreen«

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

05.04.2013, 22:31

Drojdia de bere-umeda sau uscata

A folosit cineva pana acum drojdie de bere, umeda sau uscata, pentru nada de crap? Cred ca primavara, mai ales vara, ar fi o idee pe care vreau sa o aplic, sper, chiar anul acesta...daca ajung...! :buaaaah: :gandesc:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

2

05.04.2013, 22:37

Io sincer nu retin sa fi vazut drojdie in compozitia vreunei nade sau boilies de crap... :nunteleg: .
Pe de alta parte exista o balta faina langa Timisoara unde crapii is hraniti cu borhot de la fabrica de bere. :)
Vreau sa zic ca acolo, un prieten a obtinut rezultate stralucite adaugand bere la nada... spre nemultumirea altora care aveau alte idei despre utilitatea respectivului lichid... :rizi: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

• Scrie un mesaj privat

3

05.04.2013, 22:43

Drojdia de bere-umeda sau uscata

Nada cu bere, mai ales porumb tinut in bere am mai vazut, am pus si eu, dar drojdia, parca cea sub forma de praf(cred ca si cea umeda, la cubulet, nu este rea), usureaza digestia, ba chiar o si grabeste! Vazusem treaba asta la o emisiune de pescuit, cu o nada de la o firma destul de mare, nu mai retin exact, poate daca revad emisiunea, postez si numele firmei respective!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

4

05.04.2013, 22:55

Mda, ii o intrega "aventura" cu adaugarea "stimulatorilor" de digestie (un fel de purgative :) ) in mancarea de crapi... deja is atatea teorii in pescuitul la crap ca-ti trebuiesc cel putin "doua facultati" sa faci o bila. :)
Si totusi unii prind bine la mamaliga ce le ramane de la masa... i-adevarat ca nu-s crapii "drogati" si "recirculati" de pe unele balti. :ochi:
----

• Scrie un mesaj privat

5

05.04.2013, 23:17

Nu toti avem norocul unora gen Fane Cocolos, sau al altor exemple care, din nefericire nu mai sunt printre noi, asa ca nu putem decat sa incercam tot ce ni se pare ca ne poate aduce o sansa in plus...! Vezi „Operatiunea Monstrul”, pregatirile pentru pescuit inseamna mult...pe langa pescuitul in sine...! :zambet: :ochi:

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

6

05.04.2013, 23:21

pregatirile pentru pescuit inseamna mult...pe langa pescuitul in sine...!
Abia astept sa ne arati practic cum suna cloncurile tale de colectie si in ce se "traduce" folosirea lor... :bravo: :zambet: .
----

7

06.04.2013, 07:13

Pentru grabirea digestiei merge foarte bine cinepa.Fiarta sau prajita,are un efect notabil adaugata la nada..Apa in care a fiert este excelenta pentru nada tip faina.Cind pescuiam la crap,fierbeam obligatoriu porumbul impreuna cu cinepa.In bidonul in care tineam fiertura respectiva ,adaugam...tuica( :bucuros2: asta risipa,nu o bere,doua.. :rizi: )de fructe,si putin miere..Cu bere nu am incercat niciodata,dar amestecul de mai sus a dat constant rezultate pe lacurile...naturale.
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Nelutu

Biban

Răspunsuri: 126

Locație: Timisoara

Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta

• Scrie un mesaj privat

8

06.04.2013, 15:39

Drojdia de bere aereaza nada in sine, adica este mai poroasa mai pe intelesul nostru. F. bun ingredientul ptr. solubile mai ales ... :ochi: :zambet:
Porumbul pus la fermentat in bere este ceva de senzatie!! Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci?? :gandesc:

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

9

06.04.2013, 16:03

Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci??
In anu` ala asa "per total" ca la concursu` de la Ineu n-au vrut sa vina la noi pe nada nici cu bere nici fara bere... :rizi: .
----

Nelutu

Biban

Răspunsuri: 126

Locație: Timisoara

Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta

• Scrie un mesaj privat

10

06.04.2013, 16:42

Da, am cazut pe loc prost, dar am luat premiu ptr. captura ori nu? :limba: :zambet:
Porumbul fermentat in bere cred ca a fost in '08 ...sau '09?? :gandesc:

mark

Biban

Răspunsuri: 140

Locație: Lugoj

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

11

06.04.2013, 17:29

Porumbul pus la fermentat in bere este ceva de senzatie!! Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci??:gandesc:

sigur nu era alcoolic crapul respectiv?!?

Glumesc Nelutu si departe de mine gandul de a lua in deradere ceea ce spui deoarece asa cum afirma "informer" ca sa faci o amarata de bila ai nevoie de cel putin doua facultati,un intreg arsenal,o gramada de timp,iar la sfarsit,cand crezi ca vei da lovitura,amaratul de crap nici macar nu-ti baga bila in seama pentru ca nu are suficienta aroma,culoarea nu e cea care trebuie,bila nu are marimea potrivita sau "n" alte motive numai de crapari stiute.
Pe de alta parte e bine stiut ca alcoolul este intens utilizat in momeala atunci cand apa este rece asa ca pica si ideea cu crapul alcoolic.
Of, :doaaamne: greu mai e si cu pescuitul asta... :doarecapu: