Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »PiersHunter«

Răspunsuri: 4

Locație: ro

• Scrie un mesaj privat

1

08.02.2023, 22:34

Activitate fizică

Bună ziua tuturor, M-am prezentat deja și aș dori să vă împărtășesc problema mea. Cântăresc mai mult decât greutatea pe care mi-o doresc, cu 10 kg. Mă antrenez la sală și joc minifotbal pentru echipa locală în weekend, dar greutatea nu scade. Nu vreau să disper, dar nu știu cum să-mi calculez corect caloriile.

• Scrie un mesaj privat

2

09.02.2023, 20:17

Aș aprecia foarte mult acest lucru!

• Scrie un mesaj privat

3

09.02.2023, 21:10

Da, dieta ketogenică vă poate ajuta să slăbiți, deoarece limitează aportul și consumul de grăsimi. Cu toate acestea, această abordare a pierderii în greutate poate avea unele consecințe negative asupra sănătății, așa că ar trebui să vă consultați medicul înainte de a o folosi. Dieta keto determină o scădere a aportului și a consumului de grăsimi, care se poate manifesta prin modele de pierdere în greutate. Personal, în loc să-mi restrâng întreaga dietă, am decis să iau capsule Keto Diet, pe care le-am cumpărat de la http://pretcpa.ro/keto-diet.

Acestea sunt compuse din cele mai bune elemente naturale.

Subiecte asemănătoare