,
as vrea sa deschid acest subiect, si sa discutam putin despre noile modele ce vor aparea in a 2-a jumatate a lui decembrie 2017, adica peste vreo 4 saptamani.
Urmatoarele variante vor fi disponibile, dupa care am scris preturile recomandate de catre Lowrance spre vanzare:
Hook²-4x Bullet ..............................130€ sonar
Hook²-4x Bullet GPS ........................154€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza)
Hook²-5x GPS SplitShot .....................333€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza) + DS
Hook²-5 Combo SplitShot ...................594€ sonar + GPS (puncte, trasee, viteza + slot ptr harta) + DS
Hook²-5 Combo TripleShot ..................773€ sonar + GPS (puncte, trasee, viteza + slot ptr harta) + DS + SS
Hook²-7x GPS SplitShot ......................594€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza) + DS
Hook²-7x GPS TripleShot .....................713€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza) + DS + SS
Hook²-7 Combo SplitShot ....................832€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza + slot ptr harta) + DS
Hook²-7 Combo TripleShot ...................950€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza + slot ptr harta) + DS + SS
Hook²-9 Combo SplitShot ....................928€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza + slot ptr harta) + DS
Hook²-9 Combo TripleShot ..................1189€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza + slot ptr harta) + DS + SS
Hook²-12 Combo TripleShot .................1784€ sonar + GPS (doar puncte, trasee, viteza + slot ptr harta) + DS + SS
Minusuri:
- ca un mare minus ptr aceasta serie, toate sonarele vor avea doar un singur con ptr fishfinder, 2d-ul ce il folosim la clonc; unghiul conului va fi mult mai mare decit 20°, dar mai mic decit 60°
- ecranul de 4 inci este 16:9, dar nu pe verticala ca la modelele vechi, ci pe orizontala! personal mi se parea inaltimea modelului Elite 5 Ti, tot cu ecran 16:9, deja prea mic ptr pescuitul pe verticala
Plusuri:
- ca un prim plus, sunt preturile mai atractive fata de alte sonare asemanatoare, de la alti producatori
- alt plus, ecranele modelelor de 7, 9 si 12 inci vor avea mai multi pixeli decit ecranele asemanatoare, de la alti producatori
- ptr cei ce nu au nevoie de harta, modelele cu GPS fara slot Micro SD, la un pret mai mult decit ok
Cam astea ar fi primele impresii ce le am fata de noul Hook². Cred ca va fi un model foarte apreciat ptr pescarii de spinning si crapari, care doresc StructureScan la un pret acceptabil.
Sunt foarte curiois insa cum ne vom descurca la clonc cu ele...
Ptr a va putea da un feedback cit mai ok, am comandat un Hook²-9 Combo TripleShot, si voi face un test amanuntit cu el, si deasemenea o comparatie cu actualul meu sonar de pe barca.
Daca aveti intrebari, va rog sa nu ezitati ca sa le putem clarifica cit mai rapid.
PS:
preturile sunt preturi recomandate! Aici din start se poate calcula cu un -15%