...anu' trecut am scapat in modul asta (cateva secunde de drill urmate de cruda dezgatare) cam 1 din 4 somni....
![]()
Incearca sa legi ancorele cu forfah, 3-4 cm lungime, sa atirne dupa wobbler. Stiu, poa sa se incurce usor, dar poate merita incercat si poate se agata vreunul, atunci poti vedea ce rapeste.
nu stiu din ce motive, dar in ultimele partide am avut parte de o gramada de rateuri. motivul nu a fost cel prezentat mai sus (adica stransul voblerului intre falci) pentru ca nu simteam acel stop al voblerului ... din contra, parca erau mici tatonari ale voblerului, lovituri sau habar n-am ce faceau dar simteam doar 1-2 "ciupiri" scurte si ferme si nu se agatau sub nici o forma ...
sa fi "incercat" voblerul doar din curiozitate fara intentia de a manca?![]()
am patit si eu treaba asta anul asta, de 5 ori intr-o noapte chiar....am zis ca poate batul era prea tare pt vobler (42g-146g putere, actiune fast-semi parabolic)...am zis a poate somnii erau prea mici sau....poate chiar am avut atacuri de avati?!?!multam de recomandare ... nu m-am gandit deloc la chestia asta si chiar voi incerca sa vad ce se intampla daca ma voi mai intalni cu aceeasi situatie.
ma gandesc ca era somn pentru ca nu prea vad ce altceva ar putea fi. acele ciupiri erau putin cam prea "grele" sa fie vreun salau de exemplu sau spatele nu stiu caror pasnici iar de avat nici nu vorbesc pentru ca atacul lui e greu de confundat.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH