Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
, zilele trecute am facut "putina" ordine prin garaj, si imi zic, ia hai sa-mi numar mulinetele si lansetele... dupa un scurt soc
, mi-am zic ca e ok, precis sunt altii si mai dependenti de cumparat scule, si precis au mai multe decit mine.
poate ma linistesc si pina la urma mai comand cite ceva, daca nu am "suficiente"
in felul asta ma mai joc cu ele cand am chef.
mane....nu mai ai scapare clar!![]()

Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
. Salut.Eu am 6 lansete de spinning, 5 lansete de crap, 6 lansete de somn stationar, 1 feeder, inca vreo 4 pe care le folosesc la mai multe stiluri in special pentru procurarea momelilor pentru stationar si as mai avea si 4 vergi pe care pentru atunci cand am chef de un pescuit la caras.Nu stiu voi insa eu tin cateva si in dormitorin felul asta ma mai joc cu ele cand am chef.
![]()

. Salut.Eu am 6 lansete de spinning, 5 lansete de crap, 6 lansete de somn stationar, 1 feeder, inca vreo 4 pe care le folosesc la mai multe stiluri in special pentru procurarea momelilor pentru stationar si as mai avea si 4 vergi pe care pentru atunci cand am chef de un pescuit la caras.Nu stiu voi insa eu tin cateva si in dormitorin felul asta ma mai joc cu ele cand am chef.
![]()
Aiiii... am numarat "doar" 26 de lansete. Tot atatea si mulinetele?
, chestia e ca multe lansete stau pe dreapta de cand m-a virusat spinningul asta
)
Alea de spinning, casting si spincast cam stau degeaba intr-o majoritate covarsitoare, dar inca mai sper ca voi reveni la ganduri mai "bune"
....foarte frumos gestulPana acum am donat la diversi pescari mai mult de 10 lansete + mulinete si... va mai urma
..DAR..incearca sa le dai coopiilor
...eu asa fac...chiar daca ma leaga multe amintiri, le dau cu placere.
.
De exemplu la mulinete mai numar doar vreo 5 de spin , una de cast, 2 de stationar si una de panoplie. Pe de alta parte insa in Morethan am bagat banii de pe vreo 18 combouri de stationar pe care le-am vandut cand m-am convertit definitiv la spinning
(de aici si dilema la numararatoare , numar o mulineta sau 18 bete cu mulinete?
). Lansete am mai multe (vreo 3-4 peste numarul de mulinete) si urmeaza sa-mi mai fac una de stiuca ca m-am indragostit iremediabil de un blank pe care numa ce am terminat sa-l testez azi
. Mai am in plan si o mulineta da mai incolo daca prind vreun deal bun pe iarna
)
Atentie ,doar spinning (cele de crap le-am vandut ,de stationar la fel , mai am o fixa de 6m de scobar si 3 "gioarse" DAM de prin '92, de fibra, care sunt prea faine sa le dau desi nu le mai pescuiesc.Dar astea nu se pun ca sunt colectie ...):
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH