Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
.Eu cred ca lunile cele mai productive ar fi de prin mai pana prin septembrie, dar se poate prinde pe toata perioada anului inclusiv iarna, dar dupa cum am vazut numai din barca
si cum eu nu am barca prefer sa merg la pescuit pe alte rauri si canale.
mai am o intrebare. cand incepe acolo prohibitia? de unde fac rost de ghidSalut.Eu nu am vazut niciodata Po-ul inghetat si am inteles ca sunt cazuri exceptionale cand se intampla.Nu sunt un expert al Po-ului dar cred ca din martie(asa imi zice si anem) incep sa se faca prezenti somnii, totusi depinde de temperatura cu cat se face mai cald cu atat somnii incep sa fie mai activi.Uni pescari de pe aici sustin ca ai mai multe sanse sa prinzi exemplare mari primavara sau toamna, la inceput si sfarsit de sezon, nu imi amintesc explicatia.Eu cred ca lunile cele mai productive ar fi de prin mai pana prin septembrie, dar se poate prinde pe toata perioada anului inclusiv iarna, dar dupa cum am vazut numai din barca
si cum eu nu am barca prefer sa merg la pescuit pe alte rauri si canale.
Nu stiu ce zone sa recomand eu cunosc foarte putine de pescuit pe raul asta, dar nu ar fi asta o problema.Pentru cine vrea sa vina la pescuit pe Po eu as recomanda niste ghizi de pescuit mai bine asa ca sa fi sigur ca faci poze cu mustaciosi, eu asa as face.
Dupa cum ziceam mai sus nu sunt un expert al Po-ului, Anem o sa iti explice mult mai bine UN LUCRU E CLAR PT MINE daca ai norocul sa prinzi momentele cand raul se "umfla"in cateva ore poti prinde cativa somni "imbracati" .![]()
)) contra cost binenteles
… Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH