Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

mihaigost

Șalău

• Autorul acestui subiect este »mihaigost«

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

1

07.04.2014, 02:21

Montura fire ball cu peste mort

Montura fire ball cu dead fish aincercat-o careva.
As dori sa imi bricoez cateva cu gramaj mai mare si nu stiu daca merita.
Stiu cateva gropane in care tare as incerca sa dansez asa o chestie.

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

2

07.04.2014, 07:28

Personal nu am incercat-o dar am cunoscuti care numai cu fireball pescuiesc. Si vad ca au rezultate bune.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

3

07.04.2014, 07:47

Da, rezultatele sunt bune acolo unde somnii sunt localizati, de ex cu sonarul. Cu un sonar bun, un somn de peste 1,8 m nu trece neobservat, chiar daca sta lipit de fundul apei.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

4

29.04.2014, 16:08

Da, rezultatele sunt bune acolo unde somnii sunt localizati, de ex cu sonarul. Cu un sonar bun, un somn de peste 1,8 m nu trece neobservat, chiar daca sta lipit de fundul apei.

Salut, ai vreo poza de sonar in care se poate vedea un somn mare pe fund ? Sau poate poti explica?

mihaigost

Șalău

• Autorul acestui subiect este »mihaigost«

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

5

30.04.2014, 00:15

Fara sonar, sunt gropi in care banuiesti sau sunt sigur ca exista animale, cele cautata de noi.
Daca batii montura respectiva in zona respectiva exista posibilitatea sa exciti respectiva creatura.
S- ar putea sa puna gura.
In tandem cu alta persoana in barca, eu la clonc, fara muscaturi, el a avut atac si muscatura la bataiala de fireball la nivelul fundului.