Eu am avut intotdeauna probleme cu reflexia luminii de pe apa, ma dureau ochii si ma usturau, partidele se incheiau cu dureri de cap.
. am redus din pierderi prin cumpararea acelora-si ochelari de la Dragonul 7 la pretul de cca 5 euro/perechea. la pretul acesta nu-mi pare rau ca-i pierd sau rup
.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Si eu folosesc Solano de ceva ani.Prin 2008 mi-am luat o pereche de polarizaţi Solano dintr-un magazin local. ... La vremea aceea a costat aprox. 20-25 euro.
...Pentru timisoreni, are Florin de la voblere.ro multe modele, sub 20 euro.
Oare poate si mie sa-mi procure un timisorean o pereche? Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. März 2013
Beruf: maistru Electro-mecanic
Pentru timisoreni, are Florin de la voblere.ro multe modele, sub 20 euro.
...Oare poate si mie sa-mi procure un timisorean o pereche?
. Insa, am considerat ca, fiind atat de expus razelor soarelui pe apa, ochii mei merita ceva mai "bun".
sa modelez putin rama pentru ca stateau exagerat de prost, dupa nici 10 minute mi-a picat o lentila
pe care am lipit-o cu super-glue la loc, doar ca am patat si lentila
… inca ii mai folosesc pe unii dintre astia (am luat 2 perechi) dar nu imi plac.
Probabil nu sunt eu in regula...Oricum pentru mine cei mai ok au fost o pereche de la Cormoran care din pacate i-am pierdut de cca 2 ani si nu mai gasesc modelul si ...lentila in cauza. Si acum folosesc o pereche Cormoran la condus in masina (lentila cu tenta galbena) si o pereche de la Rapala pe balta .Astia din urma au fost cam scumpi cand i-am luat . Ma rog ,asta e parerea mea de pescar care 95% din timpul alocat pescuitului port ochelari chiar daca nu este soare afara...
Registrierungsdatum: 27. Mai 2013
Beruf: Inginer proiectant retele electrice

Esti sigur de culoarea lentilei?
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
... momentan imi plac mai mult cei maro sau gri)