Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »mariusgl11« (03.01.2016, 21:04)
De obicei nu merg la pescuit cand e vremea urata . ce pot sa spun ma gandeam ca e mai spatioasa decat o pneumatica are 3.15 asa scrie pe site la iei mai rezistenta decat o pneumatica nu stai cu grija ca se inteapa dezlipeste 50 m de mall 70 . cu un motoras de 2.5 cai sa cauti somnu etc pentru asta o vreau dar cred ca e un pic periculos cum merg nebuni cu alea de 150 de cai e o adevarata aventura sa fii intruna de3 metri![]()
De obicei nu merg la pescuit cand e vremea urata . ce pot sa spun ma gandeam ca e mai spatioasa decat o pneumatica are 3.15 asa scrie pe site la iebarca di mai rezistenta decat o pneumatica nu stai cu grija ca se inteapa dezlipeste 50 m de mall 70 . cu un motoras de 2.5 cai sa cauti somnu etc pentru asta o vreau dar cred ca e un pic periculos cum merg nebuni cu alea de 150 de cai e o adevarata aventura sa fii intruna de3 metri![]()
tocmai de asta am si intrebat aici pe forum mam gandit eu ca sunt si mai batrani in domeniu eu sunt doar un elev in ale somnului . raman la un honwave t35 podina aluminiuDe obicei nu merg la pescuit cand e vremea urata . ce pot sa spun ma gandeam ca e mai spatioasa decat o pneumatica are 3.15 asa scrie pe site la iei mai rezistenta decat o pneumatica nu stai cu grija ca se inteapa dezlipeste 50 m de mall 70 . cu un motoras de 2.5 cai sa cauti somnu etc pentru asta o vreau dar cred ca e un pic periculos cum merg nebuni cu alea de 150 de cai e o adevarata aventura sa fii intruna de3 metri![]()
De obicei nu merg la pescuit cand e vremea urata . ce pot sa spun ma gandeam ca e mai spatioasa decat o pneumatica are 3.15 asa scrie pe site la iebarca di mai rezistenta decat o pneumatica nu stai cu grija ca se inteapa dezlipeste 50 m de mall 70 . cu un motoras de 2.5 cai sa cauti somnu etc pentru asta o vreau dar cred ca e un pic periculos cum merg nebuni cu alea de 150 de cai e o adevarata aventura sa fii intruna de3 metri![]()
inca odata: nu ai ce cauta cu o barca rigida de 3m pe dunare in zona galatiului
sa vazi ce valuri fac vapoarele din santier plecate in probe pe dunare........
succes
inca odata: nu ai ce cauta cu o barca rigida de 3m pe dunare in zona galatiului
sa vazi ce valuri fac vapoarele din santier plecate in probe pe dunare........
succes
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »cristiGalati« (11.01.2016, 14:42)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH