Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »mihai2002«

Răspunsuri: 12

Locație: onesti

• Scrie un mesaj privat

1

09.08.2014, 12:44

salutare!

Salutare, sint Mihai din Onesti pescar de stationar cu state vechi dar proaspat initiat in ale pescuitului la somn /clonc de un alt pescar (iulian cioclin) si caut oarece informatii despre acest stil de pescuit

suli

Șalău

Răspunsuri: 313

Locație: España

• Scrie un mesaj privat

2

09.08.2014, 13:49

Buna Mihai si bine ai venit pe forum :salut:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

3

09.08.2014, 15:46

Salutare, sint Mihai din Onesti pescar de stationar cu state vechi dar proaspat initiat in ale pescuitului la somn /clonc de un alt pescar (iulian cioclin) si caut oarece informatii despre acest stil de pescuit

Salut, Mihai, bun venit si spor la informare :zambet: !
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

• Scrie un mesaj privat

4

09.08.2014, 15:55

Multani de primire ... chiar asta faceam ... informare, adevarul e ca am mai incercat in trecut sa pescuiesc la clonc cu oarece suces dar mult mai rudimentar pneumatica ruseasca clonc luat de pe net cu 38 lei huror convex o lanseta telescopica de crap si cunostinta de ceva gropane tapene pe siret, ancorat si batut in fel si chip o noapte intreaga... deh anii 90 fara prea multe surse de informare (la vremea aia era un singur filmulet pe net care demostra cam ce sunet trebe scos cu cloncu) si cu materiale de calitate indoielnica , inafara de niste moace la floare de rima si 2 trenuri care m-au speriat grozav la pestic nu am avut alte prezentari

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

5

09.08.2014, 15:59

Multani de primire ... chiar asta faceam ... informare, adevarul e ca am mai incercat in trecut sa pescuiesc la clonc cu oarece suces dar mult mai rudimentar pneumatica ruseasca clonc luat de pe net cu 38 lei huror convex o lanseta telescopica de crap si cunostinta de ceva gropane tapene pe siret, ancorat si batut in fel si chip o noapte intreaga... deh anii 90 fara prea multe surse de informare (la vremea aia era un singur filmulet pe net care demostra cam ce sunet trebe scos cu cloncu) si cu materiale de calitate indoielnica , inafara de niste moace la floare de rima si 2 trenuri care m-au speriat grozav la pestic nu am avut alte prezentari

Ehe, pacat ca atunci eram unditar de conjunctura, acum avem "di tati", mai putin, peste... :ochi:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

• Scrie un mesaj privat

6

09.08.2014, 16:08

dap in perioada aia era somn pe siret sa iti bagi si in urechi eu pescuiam mult la salau cu pestisor si pina prin 2004 aveam mereu intilniri de gr 3 cu tot felu de trenuri tanvaie sau autobuze care nu prea luau in seama firu meu de 0,4, din pacate din ce in ce mai rari adevaratii somni,,,anu trecut pe stationar am avut doar unul notabil de 18 anu asta pina acu 0 si dupa cum evolueaza treaba scad sansele tare dupa septembrie
normal acum dupa ploile astea tapene pe stationar ar trebuii sa mai ciugule cite unu dar se pare ca nu prefera.... numa moce de 20-30 cm care te trezesc noaptea din somn ca au stricat coropelu si trebe schimbat

7

09.08.2014, 16:46

Buna Mihai si bine ai venit pe forum ! :pescuit:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

8

11.08.2014, 11:18

Salut Mihai, si din partea Echipei, bine-ai venit! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 496

Locație: Timisoara

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

9

11.08.2014, 16:04

:salut: Bine ai venit pe forum :prieteni:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

• Scrie un mesaj privat

10

11.08.2014, 18:51

Multumesc de primire... momentan ma dedic informarii, miercuri vreau sa incerc o iesire pe cont propriu sa vedem daca se ridica ceva ...,nu ma intereseaza sa traga doar sa ii vad eu ca se ridica de pe fund ....iar pe la iarna sa adun oarece banuti pt scule mai dedicate1-2 cloncuri bune , bun ar fi si un sonar , momentan am unu luat inprumut pentru citeva zile.. si alte cele care trebe pe linga casa pescarului...