Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Iba

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »Iba«

Răspunsuri: 3

Locație: Timisoara

• Scrie un mesaj privat

1

15.03.2017, 23:50

Salut

Salut!
Sunt incepator in ale somnului, de regula caut avatul, stiuca, clean. Incepand cu anul acesta vreau sa incerc si pescuitul la somn stationar + clonc. Ca zona de pescuit, Dunarea in special Clisura.
Fir intins la toata lumea !

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

27.03.2017, 07:41

Salut Ionut, si bine-ai venit pe forum!
Pescuitul somnului la stationar nu este chiar atata de simplu... in schimb la clonc, deja din prima iesire poti avea succese.
Diferenta dintre cele 2 metode este, ca la stationar poti avea parte de capturile vietii, iar la clonc acestea sunt foarte foarte rare, predominand in special capturile de pina in 10kg. :ochi:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Iba

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »Iba«

Răspunsuri: 3

Locație: Timisoara

• Scrie un mesaj privat

3

28.03.2017, 20:16

Multumesc Zoran. Somn de 10 kg nu ar fi rau, ar fi cu 10 kg mai mare decat cel mai mare prins de mine pana acum.
Am cumparat recent o barca cabinata destul de innalta care nu se preteaza la clonc, dar o sa incerc oricum. Daca o sa citesti vreun articol despre un nebun cu clonc de un metru pe Dunare, foarte probabil o sa fie despre mine :)