Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

1

15.07.2013, 07:24

Moartea scoicilor..

Acum in vara este o perioada cind mor scoicile si intrind in putrefactie se ridica la suprafata.
Stie cineva mai multe detalii??Cit dureaza,la ce temperatura se intimpla..chestii d-astea.
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Fredoom

Oblete

Răspunsuri: 38

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

2

15.07.2013, 08:50

da am observat si eu pe Mures ca sunt multe moarte , doar femele mai gasestii vii eu ma speriam crezand ca e poluata apa
Pescuit sportiv la crap , somn , rapitori - pescuit la toate specile de peste , informatii

Răspunsuri: 121

Locație: Pensiunea Paradise Delta House.

Profesia: Administrator pensiune.

• Scrie un mesaj privat

3

15.07.2013, 08:56

Este simplu cu scoicile.
Pe temperaturile astea mari si scaderi ale apei,apar zone in care apa se "strica',din cauza lipsei de oxigen ,in aceste conditii normal ca o parte din scoici mor.
La noi in Delta sint perioade in care lacuri intregi sint pline de scoici moarte.

4

15.07.2013, 13:49

Delicatese pentru somni..numai bine ,pentru prioada post depunere..
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

5

15.07.2013, 15:31

La noi pe Mures acest fenomen apare masiv undeva la sfarsitul lui august .Sau inceput de septembrie.In functie de cat de mica si de calda e apa. Anul asta cred ca va fi redus fenomenul dupa cum e Muresul. Intradevar in perioada respectiva ,dar nu numai , scoica moarta si putin "imputita" este o momeala eficienta la somn din motive lesne de inteles...

6

15.07.2013, 17:20

Aha,un riveran,si mai bine..De aceea intreb pentru ca mi sa parut ca am vazut plutind pe apa,dar nu eram sigur..

7

16.07.2013, 08:46

Am vazut si iari citeva,se pare ca incep sa moara..

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

8

16.07.2013, 11:55

La voi e apa mai calda de la Mintia.La Aiud sunt bine merci!