Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

• Autorul acestui subiect este »HERBAN CRISTIAN«

Răspunsuri: 76

Locație: deva

• Scrie un mesaj privat

1

17.10.2014, 23:14

betisor

Astept un sfat cu privire la batul aproximativ bun pentru spining la somn, undeva la buget de 400 ron :gandesc:,sa nu ma lase dupa un an.

Răspunsuri: 182

Locație: Onesti- Jud. Bacau

• Scrie un mesaj privat

2

20.10.2014, 14:15

Si eu sunt interesat de acest subiect. Sa speram ca ne vor elucida baietii in acest sens.

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

3

20.10.2014, 14:38

Astept un sfat cu privire la batul aproximativ bun pentru spining la somn, undeva la buget de 400 ron :gandesc:,sa nu ma lase dupa un an.

unde vrei sa il folosesti? ce naluci folosesti mai des? si cat de tare te tine mana :rizi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

• Scrie un mesaj privat

4

20.10.2014, 21:30

Cam de toate

dau foarte mult cu oscilante mai grele dar si cu shaduri(jig de 15-20 gr.) +rotative,in principal cu oscilante de 30 gr care in curent creaza presiune asupra batului,am o Catana XH(50-100)dar cred ca este un pic exagerat gramajul si nu duce atata. :gandesc: Ce puteti sa-mi recomandati ? :prieteni:

• Scrie un mesaj privat

5

20.10.2014, 21:33

Mures

Pe Mures vreau sa-l folosesc

Subiecte asemănătoare