Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salut Băieți! Ceva păreri despre aceasta lanseta? DAM NANIFLEX G2. A AVUT SAU A FOLOSIT CINEVA AȘA CVA? Este o lanseta de spining și pe site-ul lor spun ca poate sa ridice peste 10 kg cu o acțiune de doar 20-50 grame... suna interesant și cu un preț foarte acceptabil.
"Te poti impodobi cu penele altuia, dar nu poti zbura cu ele !!!
Lucian Blaga
merita atat de mult incat eu am customizat-o pe a mea si acum arata asa :
bine, eu am generatia intai dar din cate am observat G2 -ul e facuta pe acelasi tip blank si i-au schimbat doar aspectul (in rau daca e sa ma intrebi pe mine) . Oricum e un bat care suporta orice abuz si de care poti sa tragi fara frica . Iti recomand si eu varianta care pleaca de la 30 de grame in sus .
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (08.01.2014, 09:23)