Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

• Autorul acestui subiect este »kingofbeasts«

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

1

12.11.2013, 08:08

Tocatorul de plase

intrucat problema plaselor e una generalizata incet incet incep sa apara si solutii antidot impotriva lor . Solutia de mai jos propune un dispozitiv bazat pe o simpla lama de cutter si pare a fi pe cat de simpla si de ieftina , pe atat de eficienta .
enjoy :twisted:

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

2

12.11.2013, 08:29

alo!!! Sibiu!! :ochi:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

3

12.11.2013, 08:31

dispozitiv bazat pe o simpla lama de cutter
:pauza: ceva mai simplu de bricolat :gandesc:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

• Scrie un mesaj privat

4

12.11.2013, 08:56

saru'mana boierule :apl: :noroc: mai mult decat binevenite schitele intrucat am intentia sa-mi fac unul. daca nu-i cu banat o sa le mediatizez si pe celalalt forum in caz c-or mai fi si altii interesati :bravo:

attila

Șalău

Răspunsuri: 282

Locație: Nördlingen/Resita

• Scrie un mesaj privat

5

12.11.2013, 09:12

Nu stiu cum se face, dar Dan are un raspuns/idee cam pentru orice problema. Si am vazut ca are afinitate catre site-urile rusesti :). Pe de alta parte...ce ti-e si cu rusii astia. Astia au o solutie pentru aproape orice :).
Voi ma urati ca sunt altfel, eu va compatimesc ca sunteti toti la fel.

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

6

12.11.2013, 09:15

Dane, io nu prea inteleg ultima schita, la ce se refera?
Nu-mi pare ca seamana cu imaginea din stanga ei....
Daca te pricepi la rusa, poate gasesti acolo pe site ceva model 3D pt. primul dispozitiv... as putea sa-l frezez, indiferent cat de "curb" ii. :)

Completare ulterioara: cre` ca m-am prins ce-i in schita... un con cu 4 lame pe el... :).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

• Scrie un mesaj privat

7

12.11.2013, 09:39

e modul in care se prinde lestul de lama in schita aia :bravo:
rectific :doarecapu: : intradevar pare a fi un plumb fusiform cu 4 lame de cutter

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

8

22.11.2013, 08:33

Dane, io nu prea inteleg ultima schita, la ce se refera?
Nu-mi pare ca seamana cu imaginea din stanga ei....
Daca te pricepi la rusa, poate gasesti acolo pe site ceva model 3D pt. primul dispozitiv... as putea sa-l frezez, indiferent cat de "curb" ii. :)

Completare ulterioara: cre` ca m-am prins ce-i in schita... un con cu 4 lame pe el... :).
scuze!!!! acu am vazut ca ati intrebat...... :nervos:

Dimensiunile sunt aproximative. Corpul 1 pote fi din lemn, metal ușor, plastic, marginile de tăiere utilizate 2 cuțit lamă înlocuibilă de papetărie. Ei sunt foarte ascuțite, ieftin și au crestături, care le permit sa se descompuna în cazul unui obstacol. Cel mai simplu mod de a face corpul de torta - pentru a sculpta din masa de "sudare rece", pe care le puteți cumpăra de la orice magazin de accesorii auto. Înainte de a instala lamele trebuie să fie degresate. Pentru freză unghiulară bine lucrat o ar trebui să fie de aproximativ 15 °. Ring 3 servește pentru a lega bunurilor, în cazul în care este necesar pentru turnarea lung sau tăietor. Pentru a fi margini contondente și rotunji a nu răni accidental mâini sau de pește. O astfel de tăietor atașat la linia de pescuit cu o sarcină de rupere doar 4-5 kg, taie ușor împletitură funie de nylon acoperite cu un diametru de 6 mm

scuze sper sa intelegeti a tradus..... google :rizi: :ochi:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

9

22.11.2013, 09:36

intradevar pare a fi un plumb fusiform cu 4 lame de cutter

si asa arata la final :ochi:

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

10

22.11.2013, 11:53

Nu cred ca forma-i buna, Dane... nefiind conic la partea din fata, ceea ce tai nu-i "impins in cutit" si risti s-o lasi acolo... parerea mea. :)
Sculpteaza si tu altfel cartofu` ala... :rizi: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

11

22.11.2013, 12:22

Sculpteaza si tu altfel cartofu` ala... .
cum ??? :nunteleg: :rizi:

• Scrie un mesaj privat

12

30.11.2013, 20:16

varianta scrap heap :zambet: ce nu se poate scoate se poate taia :drac2: :drac2:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

13

05.03.2014, 14:02

varianta scrap heap ce nu se poate scoate se poate taia

...... nu va descurcatii cu taietorul!!...... va ajuta pestisorul !!:rizi: :rizi:
:soc: