in sfarsit nu mai e alb. pana acum doar culoarea aia m-a facut sa nu imi cumpar unul.
in sfarsit nu mai e alb. pana acum doar culoarea aia m-a facut sa nu imi cumpar unul.
exact!
arata bine, daca mai sunt si 2 trasaturi...si mai bine![]()
Stradicul a fost si este un fel de Golf...Buna mulineta.E clar ca si asta noua va fi ok.Sunt tot msi mult legat de ShimanoO fi bine , o fi rau...Ultimul Sustain pur si simplu imi place! L-am pescuit putin e drept dar e ok.Stradic? Eternul Golf al lui VW !
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (18.07.2015, 10:56)
Nu-i nici un metal, e o chestie comerciala...eu sunt foarte curios ce o fi cu materialul ala denumit pompos hagane ... din pacate nu am avut inca posibilitatea de a il simti in mana dar sper sa remediez treaba asta.
Zamfi, FI-ul ala imi placea dar ma uitam la specificatiile FJ-ului care sunau mai bine si pana la urma mi-am luat TP si Biomaster
Cred ca un Stradic de 4000 mi -ar prinde bine![]()
Citat
P.S. Evergreen...uita de produsele care trebuie sa dureze, omule, traim intr-o societate de consum, trebuie sa cumparam, sa folosim (nu prea mult timp), sa ne plictisim si sa cumparam altceva.
![]()
FA, FB, FC,FD....sa fim noi sanatosi sa apucam FX-ul si sa vedem ce mai scot dupa aia.![]()
Hain sfarsit nu mai e alb. pana acum doar culoarea aia m-a facut sa nu imi cumpar unul.
exact!
arata bine, daca mai sunt si 2 trasaturi...si mai bine![]()
Hai mah ce naiba , ca Stradic FI (de ex.) nu era alb ....![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH