1.Nu stiu cum vine asta cu rapitorul de teama!

Daca exprimarea este in sensul ca este foarte periculos pentru orice misca prin apa ...DA sunt de acord ca orice vietate care traieste in apa are motive reale sa se ...teama!
Da, somnul foarte mare a atacat si gaste si rate si catei si ...mana omului atarnand peste marginea barcii si sunt convins ca in cca 30 de ani ,pe Ebro , vor aparea oaresce probleme... Acolo natura a fost calcata in picioare si i s-a dat un rapitor care nu are nici o grija ...O sa vedeti ce va fi acolo in cca 30 ani!
2.Nu stiu daca ia culoarea mediului ,definitiv ca sa zic asa , insa stiu clar ca-si schimba culoarea in functie de mai multi factori.Unul este si ...stresul zic eu ! interesant asa-i? Am prins somotel pe apa tulbure ,care avea o culoare alb-galbuie. Legat in lesa ,in cca 30 minute a devenit negru .
3.Nu ma stiu la clonc ,insa stiu ca cele mai mari capturi de somn ,la stationar si la spinning ,le-am avut pe apa tulbure.Nu vad de ce nu ar merge si la clonc! Posibil ca undele emise de clonc sa fie "deformate" ,dar daca nu ma pricep ...tac!