Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

pusicu

Anfänger

• »pusicu« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 27. Mai 2013

Beruf: inginer TCM

• Nachricht senden

1

Sonntag, 9. Juni 2013, 23:17

Suport far

Salut.Imi place sa pescuiesc noatea insa navigatia cu lanterna in mana nu-i cea mai buna solutie mai ales pe distante lungi.O sa-mi montez o lanterna profi (am mai multe tipuri) pe post de far.Vreau sa evit fire,acumulator,care m-ar incurca.Ma intereseaza un suport pt. lanterna reglabil daca se poate.Am studiat mai multe variante si cred ca voi ramane la un suport tip ventuza (vid) pt. prinderea pe barca cu o adaptare pt fixarea lanternei.Ca sa nu mai tot improvizez ca-mi ia timp am vrut sa aud o parere si din partea voastra. pt tipul de suport.Salutari si multumiri.

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

2

Freitag, 14. Juni 2013, 14:53

Salut pusicu,
poate ar fi bine sa pui o poza cu barca si cam unde te-ai gandit sa o montezi. O alta alternativa ar fi o lanterna de cap puternica, stil Led Lenser H7:

Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

macinic

Schüler

Registrierungsdatum: 4. Februar 2013

Beruf: Inginer

• Nachricht senden

3

Dienstag, 15. März 2016, 13:10

Pentru noapte...ambarcatiunea "se incalta" cu o lumina alba sau clara vizibila la 360 grade, adica din toate partite, altfel in caz de coliziune.......
Distanta minima la care trebuie sa sa vada cred ca este 2 mile pentru ambarcatiuni pana in 7 metri.

teo pes

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 11. Februar 2015

Beruf: pescar normal

• Nachricht senden

4

Dienstag, 15. März 2016, 14:04

Din experienta te sfatuiesc sa-ti montezi luminile legale pe barca (o sa-ti postez schema) ,pentru drum ,tot din experienta te sfatuiesc sa ai un spot pt lunga si un spot pt scurta, mica de la 0-10m ,lunga de la 30-50m , ambele mobile atat vertical cat si orizontal .Tot din experienta trebuie montat si claxon , sirena ,goarna ... Acum una din experiente :caine taiat accidental cu maceta noaptea plecat la drum de 10km pe cale navigabila spre punct de primajutor la dus trecut peste craci , la intoarcere am evitat barca de lemn in deriva cu 2 bucati bastinasi muci la nani ...aprox 1-2m , echipament o lanterna destul de desteapta dar nu era ce trebuia.
VIATA-I GREA DAR TRECE !!!! :bucuros2:

teo pes

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 11. Februar 2015

Beruf: pescar normal

• Nachricht senden

5

Dienstag, 15. März 2016, 16:07

Incerc sa postez !!!acum merge !!
»teo pes« hat folgende Datei angehängt:
  • nav_lights_l.gif (129,48 kB - 24 mal heruntergeladen - zuletzt: 17. Juni 2018, 19:45)
VIATA-I GREA DAR TRECE !!!! :bucuros2: