Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
prezinta-te
Sunt mai demult ,dar nu m-am prezentat.
Sunt fan exclusiv spinning pt. somn si salau ,dar mai mult la voblere.
Pescuiesc la Dunare zona Moldova Veche - Cazane.
Salut Florin si
Cazane

. Bine ai venit
Bine ai venit !
Ce n-aş da să locuiesc în zona ta.......
salut
salut si
ce mi-ar place sa pescuiesc in zona aia la CLONC !!!!!!!!!! da poate o sa ajung vreodata..............
Da fain, numai ca nu ajung sa pescuiesc cat mi-as dori....
Salut,
salutari si bine ai venit ... ceva rezultate prin zona aia mai ales in ceea ce priveste somnul? intreb din curiozitate pentru ca de regula in concediu mai ajung sa pescuiesc prin zona aia ... dar pana acum exclusiv dupa avat.
ps: incearca sa treci si pe aici ca spinning-ul ramane rau in urma
Cum cautam somnul? 2013 ...
salutari si bine ai venit
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Salut si bine-ai venit!
Zona e aproape, deci sunt mari sansele sa ne-ntalnim la vara!
Bun venit! Dunarea are potential si merita ,,exploatata"
Bine ai venit!

Sper sa ne vedem prin cazane
Bine ai venit!
Bun venit!

Si eu imi doresc sa ajung pana acolo, n-am mai fost niciodata, iar daca merg si la pescuit, cu atat mai bine...

!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!