Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Mihnea

Anfänger

• »Mihnea« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 24. Mai 2015

Beruf: Freelancer

• Nachricht senden

1

Freitag, 5. Juni 2015, 13:50

mica prezentare

Buna ziua,
Ma numesc Mihnea si sunt din Onesti. Acest forum il urmaresc de mult timp in schimb acum cateva zile am decis sa ma ,,inregistrez"...cu acte ,,in regula".
De aproximativ o luna am achizitionat si o barca Linder Sportsman 400 cu motor (rodaj) si inclusiv sonarul. Voi incerca in acest an (pana prin septembrie) sa-mi dezvolt abilitatile de pescuit la somn in principiu pe Siret si spre luna august prin Delta ,5-7 zile.
Partener de pescuit il am pe fiul meu de 12 ani un impatimit al pescuitului la rapitor dar care de altfel se poate mandri si cu cateva capturi frumoase .
O data cu deschiderea sezonului de pescuit peste cateva zile va doresc tuturor ,,fire intinse" si sa iasa ,,fum " din mulinete.

evergreen

Erleuchteter

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

2

Freitag, 5. Juni 2015, 15:25

Bine-ai venit, Mihnea! Inainte de Linder(din aluminiu) ai avut si barca din fibra? Daca da, care au fost motivele tale pentru care ai trecut la aluminiu?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Mihnea

Anfänger

• Nachricht senden

3

Freitag, 5. Juni 2015, 17:07

Buna evergreen,
Anul trecut am promis fiului meu ca vom lua barca....dupa îndelungi analize pe forumuri m-am decis la linder. Este prima mea barca. Este adevărat ca am făcut proba si merge extraordinar. Accesoriile originale la barca sunt intr-adevăr foarte scumpe. Am mai pescuit si din alte bărci mult mai mari ,dar numai pe mare (Vietnam,Maroc,Arabia Saudita) ,închiriate ,mult mai dotate si mai frumoase dar pentru nevoile actuale ale mele am considerat Linderul alegerea cea mai buna alegere.Am cumpărat-o la ,,pachet"cu tot cu motor de la reprezentanta si am obținut un discount bun.
In delta anul trecut am luat barca unui prieten (Laguna 480)....ce sa zic ...sunt mult mai încântat de a mea .

evergreen

Erleuchteter

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

4

Freitag, 5. Juni 2015, 22:16

Cu ce motor este echipata barca ta? Dar Laguna 480, cu ce motor era dotata?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Mihnea

Anfänger

• Nachricht senden

5

Samstag, 6. Juni 2015, 07:05

Are 15 cai/4 timpi. Laguna avea 20 cai in 2 timpi.

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

6

Montag, 15. Juni 2015, 05:47

Salut Mihnea, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum. :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com