Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

cum e mai bine !
Dupa mine,problema majora e alta,suntem singura tara din europa si printre putinele din lume care vinde resursa bruta a solului(padurea)si a subsolului(aur,argint,petrol,gaze..etc )altor smecheri din strainatate.Daca nu mai suntem in stare sa exploatam noi ,vindem bogatiile pamantului altora.Bogatii care nu mai sunt recuperabile.In loc sa le lasam urmasilor nostrii(poate ei sunt mai destepti si stiu ce sa faca cu ele)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
) sa faca tambalau c-au auzit ca cianura (de potasiu de ex.) ar fi o otrava puternica, nu inseamna nimic.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

Fara a vrea sa supar pe cineva cred ca ar fi nevoie de pareri competente pentru a formula o acuza SAU pentru a fi de acord cu exploatarea respectiva... iar interesele politice n-ar trebui sa influenteze o decizie in acest sens.
Faptul ca s-a adunat o multime mai mare sau mai mica de oameni (dintre care fac pariu ca nici macar 25% nu stiu formula acidului clorhidric... asta ca sa fiu un "domn") sa faca tambalau c-au auzit ca cianura (de potasiu de ex.) ar fi o otrava puternica, nu inseamna nimic.
Si uraniu ori plutoniu sunt radioactive da` aia nu inseamna ca nu se mai fac centrale nucleare.
In ce priveste "spaga" sau pretul prea mic, nu cunosc, ma abtin.![]()
(si cu familiile lor).Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH