,
Ce s-a intamplat dupa aceea? Asta...
...
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
La Zoran e invers. Cand nu butoneaza la telefon butoneaza sonarul si viceversa.
Doua le-am recuperat, dar degeaba. Acum am Samsung Galaxy Xcover 2. Telefon ieftin si bun la toate
sunt plutele de la setca cele de polistiren sau brelocuri pt chei plutitoare..chiar daca i-a apa telefonul macar il recuperezi...eu mi-am pus la cheile de la motor breloc ..
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
la care tine bateria 10 zile si pe care-l folosesc la pescuit in loc de "alea destepte".
.
Costi, total de-acord cu tine, numai cu whatsapp-ul Nu.e mine nu ma intereseaza cat sunt la pescuit nici sa-mi iau email-urile, nici sa trimit poze pe whatsapp nici... nici... nici... nu ma intereseaza dealtfel nici macar sa fiu sunat, vreau doar sa am posibilitatea sa sun eu, daca "doamne fereste".
.Eu, unul, asta am perceput si-mi place si mie deasemenea sa ma "teleportez" prin alte meleaguri
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Costi, total de-acord cu tine, numai cu whatsapp-ul Nu.
O poza facuta si trimisa instant unui prieten aflat la distanta (totul dureaza maxim 5 secunde) valoreaza foarte mult dpdv al acelui prieten.Este ca si cand respectivul s-ar teleporta in acea locatie si ar fi langa tine .Eu, unul, asta am perceput si-mi place si mie deasemenea sa ma "teleportez" prin alte meleaguri
Asta asa, putin off-topic...
... cum am mai zis, io-s intr-o zodie de "egoisti", asa o fost sa fie...
.
... si a carui baterie tine de uit sa-l incarc 
Ma rog, in functie de cine suna... Tin telefonul in vesta ,intr-un buzunar de la piept inchis tot timpul cu fermoar.Cand suna ...e nasol! Intai injur una buna
,apoi scot cu ATENTIE maxima telefonul ,vorbesc,il pun la loc,trag fermoarul. De ani de zile am reusit sa nu gafez! Asta nu inseamna ca nu se poate intampla... Daca-l scapi in apa gen Dunare...poti sa-i pui cruce chiar daca va functiona sub apa pana-i moare bateria. Doar daca e ceva apa mica. Asa ca ,pentru din astia care sunt obligati sa poarte telefonul si la pescuit ramane un singur lucru : atentia!