Frumoasa Dunăre... cea mai tare apa din România.
Nu , dar sper!Salut,
nu ti-au zburat niciodata lansetele in Dunare?
dupa un pescuit starsnic la Galati
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »galati« (13.03.2012, 14:59)
pozele de mai sus snt din zona Oltenita.
Raitmaerg
.am inteles ca la oltenita nu prea se curenteaza si mai am avantajul ca este mai aproape de bucuresti.din pozele postate de tine se vede ca este o zona frumoasa si oltenita si cel mai interesant este ca sunt si butuci.am inteles ca esti din bucuresti si daca nu te deranjeaza poate iesim la o bere.
Citat de »raitmaerg«
pozele de mai sus snt din zona Oltenita.
Raitmaerg
incepand cu acest an o sa fim "colegi de suferinta"pt ca ma "mut" si eu pe zona Oltenita.pana acum am pescuit in DD si in insula mica a brailei zona giurgeni,dar de 2 ani se curenteaza la greu in zona si pot sa spun ca am fost sa dau la peste nu la pescuit.am inteles ca la oltenita nu prea se curenteaza si mai am avantajul ca este mai aproape de bucuresti.din pozele postate de tine se vede ca este o zona frumoasa si oltenita si cel mai interesant este ca sunt si butuci.am inteles ca esti din bucuresti si daca nu te deranjeaza poate iesim la o bere.
![]()
si eu vreau sa incep sa merg la oltenita anul asta pt ca am auzit ca e mai liniste legat de braconaj...zona borcea unde obisnuiam sa merg chiar daca e destul de departe e jale cu cei de la ``electrica``
la borcea pescuiam de obicei de la mal si in special dupa somn dar cu rezultate modeste
anu asta pana trece prohibitia sper sa am barca si motor asa cum mi am planuit sa pot merge cu voi
deja pentru mine sezonul incepe duminica. poate o sa ma intrebati ce fac cu prohibitia, o sa pescuiesc numai la jiguri din barca la stiuca...daca mai intra un salau sau un somn, cath and realese. ( prohibitia la stiuca se termina cand incepe celalata prohibitie. asa ca nu o sa stau pe bara. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH