,
aici iti dau cuvantul... La tine a fost o vreme frumoasa ,la Timisoara ploua.... mocaneste de ieri seara in continu si sa racit!Am revenit cu niste poze, cum am promis, despre cota actuala :
e toamna ....deja.
Mersi Zoli. Mi-a intrat si mie o pasarica la cap si vreau sa vad cam ce se cere ca am si niste probleme cu coloana.![]()
![]()

. Ma gandesc sa renunt la pneumatica ca sa-mi iau un papuc, ceva si un caiac ca mai merg pe Snagov, Arges s.a. si ar merge. Am un amic care si-a luat si are si un Zodiac de 3,4 cu care zice ca intra si pe Sabar si Neajlov. Am vazut unul gonflabil de la Sea Hawk la Decatlon. El cica tot gonflabil are, dar pe mine m-au atras alea de la Pe Apa, insa ai dreptate. Cam mare deranjul la portofel cu ele.
Cred totusi ca exista si caiace mai confortabile, clar nu ca o barca conventionala. Au avantajele lor oricum si cred ca s-ar potrivi la fix pescuitului pe lacuri. Pt mine la inaltimea mea... E clar ca nu merg
), se poate adpta motor, dar e scump.Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ovidiu.U« (18.11.2014, 18:09)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH