Inca o data, tot respectul pentru acest forum, Zoran, tocmai am incercat sa deschid un topic despre cloncuri pe un foarte cunoscut site de pescuit, si, desi majoritatea link-urilor erau di la sectiunea vanzari a aceluiasi site, mai erau cateva si de pe alte site-uri, mai ales straine, mi-au sters postarea si m-au avertizat ca nu am voie sa fac acest lucru, desi nu-mi faceam mie reclama sau cuiva anume, prezentam date din mai multe tari, despre un stil de pescuit mai putin abordat in Romania - chiar daca a aparut in zona, demult - undeva unde intra foarte multi pescari, eu stiind cat am cautat pana sa gasesc informatii despre clonc, m-am gandit sa impartasesc si altora din ce-am aflat pana acum - nu ca le-as sti pe toate - dar se pare ca nu este o idee prea buna asa ca renunt! Ca sfat personal, admin-ul si moderatorii sa nu faca greselile pe care le-au facut altii pe alte site-uri, si tocmai pentru acest lucru, intreb, ar fi bine sa deschideti o sectiune libera, unde sa poti vorbi despre orice care sa n-aiba legatura cu pescuitul, singurele restrictii fiind atacul la persoana si limbajul decent, fara trivialitati!?
P.S. Desi, intr-o oarecare masura, discutiile pe net se pot aprinde mult mai rau decat fata in fata...