Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Nu cred ca este o regula,depinde si ce ai norocul sa intre si cat de bine "absoarbe" momeala somnul.De ex.am prins la carlige mici (4cm carligul si ancora sub 2 cm deschizatura) punctabil si am avut ratare la carlig de 7 cm si deschizatura ancorei de 3 cm tot punctabil.Ca ratari am avut mai multe la carlige mari vs mici.Cred ca ratarile depind de pozitia somnului fata de momeala in momentul atacului,cat de bine o "absoarbe",cu cat e mai multa(grea) cu atat o "absoarbe"mai greu.Data viitoare voi incerca sa tin leader-ul mai "adunat" cu un elastic usor intre vartej si carlig sa ii permit o mai mare "libertate"in momentul atacului.Voi cam ce pareri aveti raportat la "lozinca": montura cu ancora / carlig numar mare => peste mare sau reciproca... => peste mic?
Mi-as dori ca discutiile sa fie purtate nu pe marimi gen 8/0 ci cu niste dimensiuni in cm
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH