Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
si Bun venit pe forum !
Ai mai pescuit pe Somes pana acum ?
@Feri
chiar e superb Somesul !!
postez un filmulet de acum cateva luni
Salut, am mai pescuit dar foarte putin... anul acesta am facut mai multe plimbari sa vad anumite zone ( am fost si pe la Seini ), din cate am observat sunt zone consacrate care tin peste cica dar aceste zone sunt foarte pescuite de o gramada de pescari, practic locurile sunt ocupate tot timpul. Vreau sa caut locuri noi si zone noi , care sa nu fie pescuite intens.
si Bun venit pe forum !
Ai mai pescuit pe Somes pana acum ?
@Feri
chiar e superb Somesul !!
postez un filmulet de acum cateva luni
-Video
Alina, zona Salsig-Ulmeni spune ceva ?
Salut, am mai pescuit dar foarte putin... anul acesta am facut mai multe plimbari sa vad anumite zone ( am fost si pe la Seini ), din cate am observat sunt zone consacrate care tin peste cica dar aceste zone sunt foarte pescuite de o gramada de pescari, practic locurile sunt ocupate tot timpul. Vreau sa caut locuri noi si zone noi , care sa nu fie pescuite intens.
sunt ocupate tot timpul in weekend, in timpul saptamanii e mai relax
si ce ai prins la Seini ?
Sări de informațiile utilizatorului
Oblete
Locație: Baia Mare Maramures
Profesia: Tamplar , Vanzator Comercial
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH