Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
am totusi cateva intrebari:
- de ce un singur model? vad ca te axezi doar pe un anumit gen de voblere si o anumita vibratie - e clar ca sunt cu dedidactie pt anumiti pesti, dar......de ce?
- ce fel de armatura folosesti? ocheti infiletati si lipiti sau armatura integrala? (din poze reies ca ar fi integrala, dar doresc o confirmare)
- lemn?ce fel? ce esenta?
- material de finisaj? ma refer la ultimul strat de protectie.
multumesc pentru precizari,
nu am lucrat cu rasini si nu am turnat niciodata - asta presupune niste matrite extrem de bine facute si gandite, dar te scapa de eventualele rateuri la seriile urmatoare
una peste alta, e mai simplu cu rasini decat cu lemn sau tot pe acolo iesi ca manopera si costuri?
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Biban
Locație: Miercurea Ciuc
Profesia: Finisaje in constructii
Deschid si eu un topic nou pe aici unde sa mai bag cate o poza cu ce mai mesteresc prin casa, ce rezultate au adus nalucile in cauza si evident unde pot afla un eventual feedback sau pareri ale userilor.
Pentru inceput vin cu o serie de voblere care intr-un final am reusit sa le termin:
...cum de n-ai "Catalog naluci " ?
...eu l-am primit cadou (catalogu' ) de la Zoran
...cum de n-ai "Catalog naluci " ?
...eu l-am primit cadou (catalogu' ) de la Zoran
... Anem poate sa isi creeze singur un subiect catalog, avand functiunea de Mod.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH