Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Zoran..ca sa fi si mai "corect", acum calculeaza postarile fiecaruia fara ce s-a scris la rubrica de prezentari. Caci sa "saluti" 20 de persoane noi, nu reprezinta postari . Asta ca sa aplici "exigenta germana" referitor la "calitate" :D. Acum ai prezentat doar "cantitate"...
salut pescarii imi doresc ca acest forum sa functionez mult timp de acum incolo dar nu vreau sa supar pe nimeni.idea ta zoran nu imi place nu te supara pe mine .
Cum ai scris mai sus ca tu iti doresti CANTITATE.nu mi se pare normal este singurul forum al pescarilor de somn din romania si din afare ei unde ne putem gasi prieteni sau sa ne facem alti noii.
Asa dar te rog gindestete un pic si la calitatea acestui forum te rog . de obicei romanul este obisnuit cu cantitatea dar Zoran te rog invatane si pe noii pe acest forum cum este cu calitatea nemteasca
va multumesc din suflet dar eu imi doresc si calitate.
imi cer scuze nu vreau sa supar pe nimeni.
Din punctul meu de vedere am putea fi cu cel putin 226 de oameni mai putini si n-ar fi nici o paguba.
Pe de alta parte , vulpile batrane care si-au facut cont doar ca sa prinda din zbor cel mai scapa gura pe unu si pe altu pe aici , si care l-a rindul lor n-au nici cea mai mica contributie la forum, n-au ce cauta si nu merita sa existe aici daca vor doar sa primeasca fara sa dea nimic in schimb ...........
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH