Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
daca esti utilizator ebay te sfatuiesc sa cumperi de pe ebay din america . is f ieftine acolo si daca faci "intelegere" cu cel care trimite.. nu platesti nici vama daca stie ala ce sa scrie la expediere si costa 50 dolari taxele postale. ajunge in maxim 2 saptamani. cu 200 sau 250 euro iei unu f f bun de akolo cu toate taxele incluse. eu mi-am luat. binenteles second.. da gasesti si nou la pretul asta. numai ca second iei unu smecher tare.
dar daca costa 220 sau 230 euro din germania si ti-ar fi suficient te sfatuiesc. dar si acolo in caz de garantie tot te ajunge transportul 50,60 euro ... in Romania marea problema is firmele de specialitate si reprezentantele... pentru ca nu este inca o piata dezvoltata.. putini colosesc asa ceva )) multi inca pescuiesc la ecran si setca ) si nu prea au ce face cu sonare
si un site serios daca se poate de unde imi pot comanda?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH