Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salut!
Eu sunt Adi! In vara am pescuit in Delta la clonc, a fost prima data si cu siguranta nu ultima!
M-am inscris pe acest forum pentru ca doresc sa aflu cat mai multe despre "mustacios" si cum sa il prind pe cel mare!
Pescuiesc de obicei in zona Oltenita, Calarasi!
Pescuit la somn: cum sa faci un clonc! 720p - YouTube Noi ne-am facut singuri clonc :>Salut!
Eu sunt Adi! In vara am pescuit in Delta la clonc, a fost prima data si cu siguranta nu ultima!
M-am inscris pe acest forum pentru ca doresc sa aflu cat mai multe despre "mustacios" si cum sa il prind pe cel mare!
Pescuiesc de obicei in zona Oltenita, Calarasi!
Bun venit, Aditza, cu ce clonc ai "batut" apa?
Si intre ele se pune tot codul care este dupa egal =
De ex: Pescuit la somn: cum sa faci un clonc! 720p - YouTube
...acesta ar fi codul: nt7IPy3RhK8
...si vine introdus asa:
Atentiune, la Setari (jos langa Smileys, cind scrieti..) trebuie sa fie activata prezentarea BBCode
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH