Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Asa zice: interdictia la stiuca este in perioada cutare dar "fără a aduce atingere prevederilor art. 1"... adica in prohibitie n-ai voie cu nimic, la nimic.
Nu prea-mi convine insa cred ca-i mai bine asa in RO!
Administrator
Pai da, dar eu sunt in aprilie pt 2 saptamani in Romania, si voiam sa fac citeva partide la Dunare.
Biban
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Administrator
Costi, in saptamana in care se termina prohibitia pe Dunare, adica 12-17 Mai, din cauza ca lucrez in weekend cate 12 ore si n-am posibilitatea sa ajung la Dunare, am planificat prima iesire la Jezero Joca, te bagi?
Ieri am vorbit cu cineva de la PF si am aflat ca se poate pescui la STIUCA cu toate tipurile de momeala inlusiv mamaliga.... sursa sigura
Administrator
Oare ce-o fi scris Vlad Ţepeş pe cana de aur? (semi glumă )Ce ma distreaza pe mine oamenii din scumpa noastra patrie, cum stiu ei sa interpreteze si cand nu-i nimic de interpretat... ma tot intreb cam cu ce cuvinte ar trebui scrisa o ordonanta/lege/hotarare/etc. a.i. sa nu existe neclaritati?!?
ZORAN este simplu dai un telefon la PF si vei vedea caeste voie la stiuca incepind cu 25 martie
Administrator
ZORAN este simplu dai un telefon la PF si vei vedea caeste voie la stiuca incepind cu 25 martie
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH