Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Adi, cand redactezi un raspuns cu citat, da un click pe zona bleu (de sub citat) si scrie mesajul.1. landshut - 1buc.
2. informer- 1buc.
3. nazarcu adrian - 1buc.= ebro2;woodoo2=1buc.
Am incercat direct la Tilo si mi-a raspuns ca nu mai livreaza in Romania. Ca plata pot efectua transfer bancar.
Nici eu, astept sa vad acuma daca a trimis pachetul deja, atunci cei care au platit sper sa pot sa le trimit cloncurile.
Mie mi-a trimis in februarie 5 cloncuri pt teste si filmat, sa le folosesc pina in 30.11.2012 si apoi sa i le dau inapoi. Acuma mi le-a cerut inapoi imediat!
De-odata are un comportament ca de copil mic. Astept si eu sa vad ce vrea de fapt, nu am inteles care e problema lui...
Am cateva intrebari punctuale :
1.In momentul asta se mai poate comanda cloncuri la Tilo la pretul de 29 euro ?
2.In raspunsurile anterioare Zoran scria ”astept pina duminica, si duminica seara comand din nou la Tilo”
3.Daca se mai poate comanda as vrea si eu 1 bucata Ebro 2.
4.Cat trebuie sa virez in contul paypal pt. un clonc Ebro 2 ?
Nu am cont paypal dar cred ca ma poate ajuta cineva de pe site.Sunt din Bucuresti dar in perioada 20.07.2012 pana pe 28.07.2012 o sa fiu in Timisoara.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH