Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Da Zoran asa este , nu stiu.... parca a sunat cam dur ,,nu mai vreau somn din hala de peste'' . Acum nimeni nu spune ca este sfant, cred ca fiecare pescar a luat cate un peste acasa( macar sa il vada nevasta ) Imi cer scuze daca am suparat pe cineva (probabil sunt prea tanar si mai am cate cava de invatat, dar asta am gandit in momentul respectiv) oricum...Ce practica si cum practica, e treaba lui, noi ii vom arata si demonstra ca C&R este ... ceva extraordinar!
Distins Gica, ca deobicei!Cica un om mergea pe un drum..se grabea,avind cale lunga de batut..Soarele si Vintul se plictiseau deasupra lui..La un moment dat ,Vintul zice Soarelui:
-Pun pariu cu tine ,ca nu poti lua haina de pe omul asta..
-De acord,zice Soarele,dar uite,pentru ca tu ai propus pariul,te las sa incerci primul.
Si sa pus Vintul pe suflat niste rafale,de ,mai mai sa scoate copacii din radacini..Speriat ,omul si-a strins haina in jurul corpului,inaintind din greu..Vintul si-a intetit rafalele.Omul si-a incheiat de-a binelea haina pina sus,si si-a continuat drumul cu miinile incrucisate pe piept..Dupa o ora de lupta,sa asezat chircit,linga o stinca mare,cautind adapost..Furios,Vintul zise Soarelui..
-Eu n-am reusit..Sa te vad acum pe tine..
Treptat,rafalele au incetat.Soarele,si-a trimis mai intii,citeva raze timide..Omul sa destins din pozitia lui chinuita..Razele soarelui au crescut incet,incet in intensitate,mingiindu-l cu cladura lor..Omul sa ridicat,si-a indreptat spatele si si-a descheiat haina,pina jos..Dupa inca o jumatate de ora,omul si-a dat haina jos,si a asezat-o pe stinca..Soarele cistigase..
Daca ne spui si povestea cum a impartit D'zeu grija, inseamna ca ai avut bunici cam ca ai mei eu o stiu tu?eu cui am spus-o nu o stia.Cica un om mergea pe un drum..se grabea,avind cale lunga de batut..Soarele si Vintul se plictiseau deasupra lui..La un moment dat ,Vintul zice Soarelui:
-De acord,zice Soarele,dar uite,pentru ca tu ai propus pariul,te las sa incerci primul.
Si sa pus Vintul pe suflat niste rafale,de ,mai mai sa scoate copacii din radacini..Speriat ,omul si-a strins haina in jurul corpului,inaintind din greu..Vintul si-a intetit rafalele.Omul si-a incheiat de-a binelea haina pina sus,si si-a continuat drumul cu miinile incrucisate pe piept..Dupa o ora de lupta,sa asezat chircit,linga o stinca mare,cautind adapost..Furios,Vintul zise Soarelui..
Treptat,rafalele au incetat.Soarele,si-a trimis mai intii,citeva raze timide..Omul sa destins din pozitia lui chinuita..Razele soarelui au crescut incet,incet in intensitate,mingiindu-l cu cladura lor..Omul sa ridicat,si-a indreptat spatele si si-a descheiat haina,pina jos..Dupa inca o jumatate de ora,omul si-a dat haina jos,si a asezat-o pe stinca..Soarele cistigase..
Nu stiu povestea respectiva..Daca ne spui si povestea cum a impartit D'zeu grija, inseamna ca ai avut bunici cam ca ai mei eu o stiu tu?eu cui am spus-o nu o stia.Cica un om mergea pe un drum..se grabea,avind cale lunga de batut..Soarele si Vintul se plictiseau deasupra lui..La un moment dat ,Vintul zice Soarelui:
Chiar nu va inteleg ! CE E GRAV IN A PRINDE SI A MANCA CE PRINZI? OARE ISUS A DARUIT COSURI DE PESTE PT. A FI ELIBERATI?
Dupa parerea mea e mai grav sa prinzi un peste...sa-l obosesti de cele mai multe ori pana la epuizare..sa-l eliberezi..sa vezi ca pleaca.. dar poate in 20 min. o sa iasa cu burta in sus mort. si dupa toate astea sa ma consideri pe mine unul care prind doar ce si cat stiu ca o sa se manance un "nasol",oare homosapiens vana 3 mamuti ? nu cred.. vana 1, mancau cat era carnitza.. si cu 1 saptamana inainte sa ramana fara carne presupun ca plecau iar la vanatoare
asa ca decat sa C&R mai bine ma duc la hala si oricum cumpar mai ieftin mult tare kg de peste pe alese si ce natie de peste vreau.
C&R dupa mine e pt. concursuri,acolo da! sunt de acord!tare sunt curios cat C&R a-ti practicat voi pe dunare C&R ca sa aiba bulgarii ce prinde la curent? )
acum fo 7-8 ani am fost pe Greaca, era 500.000/balta, aveai voie ca platitor (adica fara abonament)7,5kg si nu puteai retine ciortan mai jos de 1,5kg...ok! am dat drumul cred ca la 5-6 ciortani....am ajuns pe balta pe la ora 13.. la 17 strangeam.totul ok! am tinut 3 pesti 1=3kg,1=2.2kg,1=2,8kg
toate bune si frumoase..eram super multumit...pana la tigaie ) aveau un gust niciodata nu am mancat un crap mai nasol la gust de atunci si nici pana atunci .
paoate sunt eu mai neanderthal si nu vreau sa prin ceva ce nu mananc,as putea prinde cainii din cartier cu un harpon si apoi sa-i eliberez ,ar fi un fel de C&R?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH