Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu Zoran, io chiar n-am nimic impotriva sonarelor Lowrance, chiar mi-a placut foarte mult sonarul tau... in special stergatorul de display cu apa... .
Problema mea cu Lowrance este ca pentru structure scan (ce intentionez sa-mi iau curand daca "lucrurile" merg bine) iti trebuie o unitate separata scumpa si inca o sonda (transducer) ceea ce-i destul de incomod.
Pentru pescuitul la clonc i-adevarat ca n-ai nevoie de asa ceva da` io dau mult si la spinning si-mi trebuie.
In ce priveste recomandarea, sonarul de la Lowrance nu-l cunosc dar 718 sigur merge pentru ceea ce ai specificat.
Administrator
Cu cat adancimea este mai mica, cu atat suprafata observabila este si ea mai mica... mai mare oricum la 83kHz decat la 200kHz (ambele sonare au frecventele astea).am uitat sa specific ca adancimea apei este de maxim 5-6 metri
Administrator
Ti-am scris pe PM.informer: 718 se poate upgada cu structure scan? la ce pret si ce presupune upgade-ul? cu ce te ajuta la spinning?
Administrator
La clonc sau la spinning?cu sau fara sonda quadra beam?
Administrator
aceeasi dilema o aveam si eu cu ceva timp in urma pt exact aceleasi produse.Pe care sa-l aleg? LOWRANCE 5X PRO sau HUMMINBIRB 718. vreau sa-l folosesc pentru pescuitul la clonc si eventual pentru a vedea structurile(gropi si altele). pretul este aproximativ la fel si s-ar incadra in bugetul meu(1000-1500 lei). ceva pareri va rog
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH