Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Singurul meu comentariu deocamdata este ca mi se pare putin exagerat sa dureze un concurs de pescuit la clonc 4 - 5 zile... ala nu-i concurs, ii maraton...
Administrator
Administrator
Salutare.
Amandoi aveti dreptate.Propun concursul sa dureze 4 zile, dar in fiecare zi 2 manse de 4 ore (de ex intre 7-11 si 17-21).Asa avem timp de toate.......
Administrator
Sozializez toata ziua acasa, in oras, etc...acolo ma duc sa pescuiesc..
Daca ma duc acolo siguur o sa ma tina pe mal doar o eventuala vreme rea, in rest lanseta va fi lipita de mana mea..
Administrator
Bine-mai, saptamana 10-16 Aug va fi concurs de pescuit, pentru cei ce vor sa pescuiasca, iar saptamana 17-23 Aug de "socializare", pentru cei ce vor sa socializeze
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Militaru Darius« (6. ianuarie 2015, 18:30)
Cred ca "atentia" este obligatorie ....si trebuie sa fie consistenta...... altfel nici nu ma sinchisesc......si o mica atentie pt cel mai mare exemplar din concurs.parerea mea
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH