Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Ah, si inca ceva, ptr cei grabiti, cei care doresc unul din modelele de mai sus si dau comanda+plata pina la sfarsitul lunii, voi face o reducere de 20% !
Zoran ,in comparatie cu Elite 7 Ti oare cum este SS-ul ? Ca eu nu dau la clonc, nu ma intereseaza harta , imi trebuie insa un SS bun,pe un ecran bun si un gps precis cu memorarea traseelor catre punctele fierbinti. La reducerea aia de 20 % ,cum se discuta TVA-ul? Daca il cumpar pe firma intracomunitar inregistrata.Multumesc!
acum seria 7 x are gps doar cu optiunea de a marca puncte ? si nu vezi harta deloc ? sau cum e ca imi da cu virgula ))
Salutari la toti... Ce recomandati Hook 2 sau Garmin 7 Sv ? Multumesc
Minusuri:
- ca un mare minus ptr aceasta serie, toate sonarele vor avea doar un singur con ptr fishfinder, 2d-ul ce il folosim la clonc; unghiul conului va fi mult mai mare decit 20°, dar mai mic decit 60°
———————————
Zoran, pana la urma ce unghi va avea Hook²-7 Combo TripleShot?
Am vazut in descrieri ca va avea “wide-angle”. Cat inseamna asta?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH