Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Super Moderator
Lanseta scurta de 1m80. Putere 1540gr
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Super Moderator
Administrator
da` totusi 0,12 cat zice Zoran mi se pare cam prea subtire...
Administrator
Io ziceam de fire mono... la textile GF pacat ca nu-s si unele de 0,01 .m-am razgindit si am pus de 0,08 mm - 9 kg.
adiwolf, io am impresia ca tu te prefaci ca dai la biban ca sa prinzi stiuci .
"Teoria" mea-i sa prinzi la ce dai si daca intra altceva si scapa, asta este... la urma urmei si asa-i dadeai drumu`... .
Pentru mine un pescuit de finete la biban nu prea pusca nici macar cu strunele alea fine de "wolfram"... da` totusi 0,12 cat zice Zoran mi se pare cam prea subtire... nu ca ar rupe pestele da` mai se freaca de-o creanga, mai agati ceva de pe fund etc..
Io dau cu mono de 0,14 si UL sau L si cu jig de 2,5 - 4g + grub de 4-5cm, simt bine pe unde is la 2-4m adancime, unde nu-i curent sau ii slab.
Parerea mea... .
mentionez ca acest pescuit l-am facut de pe mal unde rata agatarilor si pierderilor este foarte mare.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH