Buna prieteni pescari,
As avea o rugaminte mare, sa nu transformam forumul într-o piață, unde fiecare arunca zeci de Link-uri de la magazine online din toata lumea.
De ex:
O lingura "a-nume" de mărimea 1234 și culoarea xyz o găsește fiecare pe net, nu este nevoie sa umplem forumul de linkuri spre shop-uri diverse, de care nu cunoaștem mare lucru (seriozitate, limba, transport, samd…)!
Nu am nimica împotriva sa va trimiteți prin Mesaje Private sau e-mail-uri sute de link-uri de pe tot globul, dar nu intr-un subiect link-uri spre enșpe-shop-uri.
Magazine online in Germania sunt sute, cu preturi f atractive. Pentru asta am si facut cele 8 căsuțe de parteneri, cum este și cel al lui Tilo. Dar, nu am gasit inca parteneri de treaba, seriosi, de care sa nu se plinga cindva userii. Multi se feresc sa trimita pachete spre Romania (le e frica ca nu ajung), sunt scheptici, iar altii au preturi f mari de transport.
De aceea va rog mult, nu mai postati link-uri de la diverse shop-uri, caci daca nu ajung pachetele, daca nu iasa treaba cum trebuie, poate fi tras forumul la raspundere! (legea germana).
Sunt in continuare la cautat de solutii, si cum am cite una, o voi posta ca partener in bara cu cele 8 căsuțe.
De ex, saptamina ce vine am o programare la un tip cu barci, sa discut de preturi accesibile pt barci "speciale" de pescuit la somn/salau, la preturi pt Romania (asa cum am facut si cu Tilo)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Dar, chiar si Tilo a zis la inceput ca n-are nici o problema cu trimisul de pachete spre Romania, si acuma, la prima comanda s-a razgindit si trebuie sa fac eu pe comisionarul (sa-i demonstrez ca functioneaza).