Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Biban
Locație: Turda
Profesia: tinichigiu vopsitor auto particular
Biban
Biban
da se poate face din 2 3 4 5 mm
Biban
Biban
Biban
Biban
Biban
am scris mai inainte si anume daca tabla de 2mm la dimensiunea 4/2 costa 900 ron
Biban
Biban
Valer, nu-i nevoie sa-mi mai faci niciun pret. Am stiut singur sa imi calculez pretul din putinele informatii pe care le-ai dat pana acum. Pentru tine totul se rezuma la bani. Eu am solicitat in doua posturi si altceva in afara de pret. Tu esti precum un tonomat... Pret, pret si numai pret.
Renunt la acest subiect. Iti doresc vanzari multiple, dar altora, nu mie.
Citat
ORDIN nr. 1079 din 24 iunie 2014
pentru stabilirea procedurilor privind evidenţa şi înmatricularea ambarcaţiunilor de agrement, condiţiile tehnice şi încadrarea cu personal navigant a acestora şi avizarea operatorilor economici pentru desfăşurarea activităţilor de agrement nautic
...........
CAPITOLUL II:
Evidenţa ambarcaţiunilor de agrement în construcţie
Art. 3 - (1) În cazul în care o persoană fizică sau juridică construieşte pe teritoriul României o ambarcaţiune de agrement care nu intră sub incidenţa Hotărârii Guvernului nr. 2.195/2004 privind stabilirea condiţiilor de introducere pe piaţă şi/sau punere în funcţiune a ambarcaţiunilor de agrement, înaintea începerii construcţiei acesteia trebuie să obţină autorizaţia de construcţie emisă de către căpitănia portului/oficiul de căpitănie în a cărei zonă de jurisdicţie se execută construcţia.
(2) Pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie, persoanele juridice sau fizice care construiesc o ambarcaţiune de agrement în România vor depune la căpitănia portului/oficiul de căpitănie următoarele documente:
a) cerere-tip de emitere a autorizaţiei de construcţie;
b) proiectul tehnic, avizat de ANR sau de către o organizaţie recunoscută autorizată în condiţiile legii de ANR, prin care se atestă că ambarcaţiunea este conformă cu normele tehnice de construcţie obligatorii.
(3) În baza documentelor prevăzute la alin. (2), căpitănia portului/oficiul de căpitănie eliberează autorizaţia de construcţie.
(4) Construcţia ambarcaţiunii se va supraveghea de către inspectoratul tehnic al ANR, din zona în care aceasta se construieşte, din punctul de vedere al respectării proiectului avizat, al respectării normelor tehnice de construcţie şi al respectării cerinţelor de dotare conform art. 72 alin. (1).
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH