Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Marti am urcat pe Mures de la Arad la Odvos, cam 80 km pe apa si vreau sa va spun ca am trecut pe linga sute de lansete. Efectiv unde era un loc de ajuns cu masina linga apa erau si gratargii cu lansetele in apa. Doar vreo doi spinneri am vazut. Cu o zi inainte am coborit spre unguri in rezervatie, aici erau mai putini, dar totusi erau prezenti. Nici un pic de respect sau jena, ca si cum nu am fi in plina prohibitie si parca ii aud ca tot ei se pling ca nu mai este peste pe Mures. Noroc cu ce mai urca din Tisa.
Saptamana viitoare am sa mai merg odata pe Mures pe Ludus si am sa incerc la mate de pui montura lui Zoran cu pluta poare am noroc
Saptamana viitoare am sa mai merg odata pe Mures pe Ludus si am sa incerc la mate de pui montura lui Zoran cu pluta poare am noroc
La Ludus depinde de loc si de zona, dar incerca cu metoda baliza sau la copac( Zoran descrie pe site foarte detaliat) si ca momeala platica sau scobar viu de 500-600 grame... rezultate nu vor intarzia sa apara, doar echipament adecvat sa ai ... inca cateva zile si gata cu prohibitia ... cu toate ca pestii inca nu au depus icrele din cauza apei reci ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH