Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salutari din partea unui utilizator nou din Craiova!!!
Bine v-am gasit prieteni pescari!!
Numele meu este Cristy, sunt din Craiova-Dolj, am 32 de ani si sunt mare pasionat al pescuitului atat la stationar cat si la spinning
Astept sa leg noi prietenii si sa schimb pareri si discutii cu membri acestui forum, legate de orice tehnica de pescuit practicata la noi in tara.
Va multumesc si va doresc fire incinse si tensiune in carboane tuturor!!
Bine ai venit printre noi.
bine-ai venit pe forumul PESCUIT LA SOOOMN
Bine ai venit pe forum !
Multumesc tuturor pentru urarile de bun-venit, sper sa fie cu noroc!!!:d
Bine ai venit pe forum.
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Bine ai venit pe forum.
Cristi, bine-ai venit si din partea Echipei!
Metoda nr 1 pe acest forum, despre care discutam cu placere maxima, este C&R!
salut Cristy,
in barca noastra!
Salut Cristy si bine ai venit
Salut, bine ai venit pe forum!
Salut si bine ai venit pe forum
si fum din frane!!!!
Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh
Salut, Cristy, tot prin zona respectiva - pe Dunare - pescuieste si Sorin Prodan, v-ati intalnit pana acum?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!