Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
eu consider ca la fel se va intampla si in spania iar daca nu atunci sper ca vor protesta cu toate ca nu stiu in ce masura isi vor permite atata timp cat deplasarea lor a fost sponsorizata si sponsorul nu va fi de acord cu aceasta decizie ...
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Super Moderator
10.000 de turisti pescari anual lasa cite 1500-2000 de euro (doar din Germania sunt anual intre 5 si 6 mii), nu sunt incasari enorme, dar mai bine decit nimica la o tara care este pe prag de bancrot
Daca faci un calcul rapid, precum ... 10.000 de turisti pescari anual lasa cite 1500-2000 de euro (doar din Germania sunt anual intre 5 si 6 mii), nu sunt incasari enorme, dar mai bine decit nimica la o tara care este pe prag de bancrot.
Iar probleme cauzate de somni, asta n-am mai auzit nici unde pe lumea asta, si nici pagube sa faca aceasta specie.
Super Moderator
Salut,
prima veste de la Thomas si Mario: "Am prins fix acelasi loc ca anul trecut, cind 3 zile nu am avut nici o trasatura. Si acuma la fel, toti prind, in afara de noi..."
Restul locurilor nu s-au ocupat. Daca gasim sponzori, trimitem si noi concurenti la anul, din partea echipei "Pescuit-la-somn", ce zici?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH